Dubai Turu! Yardiimmmm!

devamlı giden birileri varsa yazsa süper olur havaalanında nasıl karsılasıyoruz ne biliyim rahat gezebilirmiyiz korkuyorumda acıkcası gecen dedilerya neydi o kızın adı hürrem sultan duabiye gitmiste basına acmıs kırbac muhabbeti eee hani duabi tatil yeriydi havaalanında kapalı duabirdemi acıyız ben safari turu falan da istiyorum cünkü

Ekim miydi eylul muydu o ara gitmistim. Hava elbette cok sicakti. Sicaklik konusunda tavsiyem siddetle kapali alanlarda yaninizda ince bir hirka bulundurmaniz. Cunku klimalar esliginde kutuplar modunda takilabiliyosunuz. Ben cok rahatsiz olmustum. Kirbac fln nedir arkadaslar milyonlarca turist var orda. Turistlere kimse karismiyor. Dubai mall cok cok ama cok buyuk. Girince kaybolma durumu soz konusu. Alisveris beni cok cezbetmemisti zaten. Luks ve pahali bir sehir. Safari turu yapmadan gelmeyin. Ben yapmadim bin pismanim. Ve paraniz varsa skydive yapin hayatiniz boyunca unutamayacaginiz bir aniniz olsun. Ve bulabiliyosaniz oranin para birimiyle gidin. Elektronik esyalar ucuz fln degil. Telefonlarda biraz daha avantajli oluyo.

Dubai ve Abu dhabi Birlesik arap emirliklerindeki kurallari farkli iki eyalettir. Ortunme seriat vs yoktur. Yasam standartlari oldukca yuksek oldukca pahalidir. Cunku insanlarin burada kazandigi paralar da yuksektir. Sizin bu standartta oldugunuzu sanmiyorum sevgili limoncu :)

Dubai ve Abu dhabi Birlesik arap emirliklerindeki kurallari farkli iki eyalettir. Ortunme seriat vs yoktur. Yasam standartlari oldukca yuksek oldukca pahalidir. Cunku insanlarin burada kazandigi paralar da yuksektir. Sizin bu standartta oldugunuzu sanmiyorum sevgili limoncu :)
beni bilenler iyi bilir bilmeyenler umrumde degil :))))

devamlı giden birileri varsa yazsa süper olur havaalanında nasıl karsılasıyoruz ne biliyim rahat gezebilirmiyiz korkuyorumda acıkcası gecen dedilerya neydi o kızın adı hürrem sultan duabiye gitmiste basına acmıs kırbac muhabbeti eee hani duabi tatil yeriydi havaalanında kapalı duabirdemi acıyız ben safari turu falan da istiyorum cünkü
Dubai değil Suudi Arabistana gitmişti orada resim çektirmişti,dubaide örtünme zorunluluğu yok yukarıda ki arkadaşın dediği gibi.

X