Merhaba arkadaslar.Ben yeni uye oldum.bi kisiye cevapmi yaiyorum yoksa genel yaimi yaziyorum bilmiyorum.genel nasil yazildigini yani 1 kisiye degilde genel yazmak istiyoum bana yardimci olurmusunuz?Dubaiye gelince.Dubaide yasiyorum burasi cok guzel bi yer.Alis veris icin city centre,al mansar mall sharjahda,ucuzluk bakiminda bu ikisi hem giyim hem elektronik olarak onrere bilirim.gezmek icinse Dunyanin en buyuk alis veris merkezi acildi burda 4kasimda :dubai mall"diye 4 katli cok buyuk inanilmaz guzel,her kati sehir gibi yapmislar farkli kulturlerde,icinde cok buyuk akvaryumu var 100 metr uzunlugunda he cok genis icinde 100 turlu balik novu var kopek baligina kadar ,buz pisti,dunya mutfaklari ve.s,emirates mall,burj dubai,al buta ve.s alis veris merkezleri var cok guzel,dunyaca unlu markalar,dunyanin en buyuk,uzun binasida dubaide 800katli,kisacasi dubai cok guzel binalari sanki ressam tarafindan islenmisgezilmey deger ancaq giyim olarak turkiye daha ucuz bence,elektronikse almaya deger cunku ucuz yalniz aldiginizda dikkat edin burda cohu cin mali ve cin malina qaranti verilmiyo,Giyim tarzina gelince turkiyede nasil giyiniyosaniz oyle giyine bilirsiniz.Burda hindistanli inanilmaz cok nereye baksan ya hindistanli,ya filipinli.yerli cok az arap ulkesi ama yerli 300binmis sadece.