- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #1.481
Ben de diğer duaları tamamlamaya çalışıyorum suan:)Yeni gusül aldım :) diğer topikleri toparlıyim buraya da el atıcam
Hahahah at canım at bizide toplaYeni gusül aldım :) diğer topikleri toparlıyim buraya da el atıcam
Saliha toplar burayı maşallah sıkı çalışıyor ❤❤Hahahah at canım at bizide topla
Ewt hakkınız ödenmez Canlar Allah razı olsun hepinizdenSaliha toplar burayı maşallah sıkı çalışıyor ❤❤
Senden de fatmam ❤ ne oldu taşınma işi?Ewt hakkınız ödenmez Canlar Allah razı olsun hepinizden
Bu ara gevşedim araya adet bahar temizliği vs girdi,Saliha toplar burayı maşallah sıkı çalışıyor ❤❤
Cümlemizden canım, valla hepimiz birbirimize dua ediyoruz hak kimsede kalmıyor inşAllah :))Ewt hakkınız ödenmez Canlar Allah razı olsun hepinizden
Taşındım ama daha evime geçemedim canım perdeler daha tam takılmadı halılarım alınacak tv ünitem daha gelmedi inşallah Ramazan’a gelmeden geçerim işte görümcem doğurdu annem hastaydı kayınvalidem umreden geldi yani anlayacağın hepsi üst üste geldi Hanifem bilmiyorum bi koşuşturma içindeyim sürekli hayırlısı olsun bakalımSenden de fatmam ❤ ne oldu taşınma işi?
İnşallah canımmmCümlemizden canım, valla hepimiz birbirimize dua ediyoruz hak kimsede kalmıyor inşAllah :))
Ooo sen baya işlere kalkışmışsın ben bayram temizliği yapcam :) zaten ramazandan sonra çalışmıcam çok yorucuymuş böyle, Allah çalışanların yardımcısı olsunBu ara gevşedim araya adet bahar temizliği vs girdi,hep beraber toparlarız inşAllah
Amin Allah yardımcın olsun Rabbim annene şifa versin, yeğeniniz hayırlı evlat olsun, kayınvalidenin umresini de kabul etsin bize de nasip etsin ❤Taşındım ama daha evime geçemedim canım perdeler daha tam takılmadı halılarım alınacak tv ünitem daha gelmedi inşallah Ramazan’a gelmeden geçerim işte görümcem doğurdu annem hastaydı kayınvalidem umreden geldi yani anlayacağın hepsi üst üste geldi Hanifem bilmiyorum bi koşuşturma içindeyim sürekli hayırlısı olsun bakalım
Amin canım amin özel sektörde mi çalışıyorsunOoo sen baya işlere kalkışmışsın ben bayram temizliği yapcam :) zaten ramazandan sonra çalışmıcam çok yorucuymuş böyle, Allah çalışanların yardımcısı olsun
Amin canım Allah razı olsunAmin Allah yardımcın olsun Rabbim annene şifa versin, yeğeniniz hayırlı evlat olsun, kayınvalidenin umresini de kabul etsin bize de nasip etsin ❤
Evet, tesettür mağazsı sabah 9 akşam 8 buçuk :/Amin canım amin özel sektörde mi çalışıyorsun
Ooo çok zor canım mağaza işleri özellikle ayakta yorucu Rabbim yardımcın olsun HanifemEvet, tesettür mağazsı sabah 9 akşam 8 buçuk :/
Amin canım, Allah razı olsun ❤Ooo çok zor canım mağaza işleri özellikle ayakta yorucu Rabbim yardımcın olsun Hanifem
Canım benim benim hic vaktim olmadı yazmaya bir yandan ev bir yandan duaları okumaya calısiyorum bugun bisey yapamadim bütün gun yattım. Hava garip gibiydu insanıda etkiliyor. Baş ağrısıda cabası Rabbim dua dostluğundan ayrı koymasın canim InsallahYetiştirecek bi dua olmayınca şuan acelemiz Yok ya özleniyorsunuz böyle kızlar sanki ayrı kalıyoruz gibiDil-i bitab Rakika
icroc
Tasınma isi zordur bilirim. temizligiydi düzenlemesi derken insanın perti cıkiyor Allah kolaylık versin canim bir duzene oturuncada tertemiz olur evinTaşındım ama daha evime geçemedim canım perdeler daha tam takılmadı halılarım alınacak tv ünitem daha gelmedi inşallah Ramazan’a gelmeden geçerim işte görümcem doğurdu annem hastaydı kayınvalidem umreden geldi yani anlayacağın hepsi üst üste geldi Hanifem bilmiyorum bi koşuşturma içindeyim sürekli hayırlısı olsun bakalım
Sen yat çok iş yapma tuğbam inşallah güzel haberini alıcaz ❤Canım benim benim hic vaktim olmadı yazmaya bir yandan ev bir yandan duaları okumaya calısiyorum bugun bisey yapamadim bütün gun yattım. Hava garip gibiydu insanıda etkiliyor. Baş ağrısıda cabası Rabbim dua dostluğundan ayrı koymasın canim Insallah
insallah canim persembe günu belli olacak hayırlisi nasipte varsa Rabbim hayirlisini nasip etsin yatmaktan başka yaptığim bisey yok bacim firsat buldukca yattigim yerden yapiyorum iste okumalarıma Allah yardımcımız olsun cümletenSen yat çok iş yapma tuğbam inşallah güzel haberini alıcaz ❤