- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #1.461
Çok şükür :) amin
Masallah bitmiş 4 mayıs duası Allah kabul etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallah bitmiş 4 mayıs duası Allah kabul etsin inşallah
Ekliyorum canım kadir gecesine kadar okuruz
Evet canım aldıklarım hariç . Bunlar ilaveDaha önce aldıkların hariç değil mi
Canım ben de@annesinineseri @bahar1143 @Hayalimdi gercek oldu @Vavin @Shokella yassimin @Meleekk3 D darrbee @nursevdi @hediye-i rahmet iki prensesin annesi @41EEEEE41 @Umutvar123 icroc @Bitterlokumu agustos72 @hayalalemiveben @Veson @esra011 @srplmtmtk @GlySn @glmserser @cibi35 @CigdemAsya @Bitterlokumu @kartanem2 @AVON52 Rakika ftmclk @Ssy8491 @Ask-Erim @efsuni06 @Refik-i hayat @Samsungeliniii @Mirac46 @Minnoskafa yassimin @Meleekk3 @S I_nurseven @Saklicennet @Yariiimm @Yasmin42423 @Erwaaaa @Cikolatalikurabiyem
Tamam canım ekliyorumCanım ben de
5 yasin
1 meryem suresi
26. 27. Ve 28. Cüzleri alıyorum inşAllah
Allah şimdiden kabul etsin
29 30 u Fatma aldı canım 24 25 olsun mıCanim cuzde alabiliyorsak 29 30 uda ben alayim
29 30 u Fatma aldı canım 24 25 olsun mı
Tamam ekleyeyim canım1000 ya varis
1000 ya musavvir
1000 ihlas
1 yasin
1 meryem suresi alıyorum
Tamam canım Allah kabul etsinCanim 3. Cüzümü bitirdim insallah birkac gün icinde diger cuzlerimde bitiririm Allahın izniyle
Tamam canım Allah razı olsun Allah kabul etsin1000 ihlas
1000 tevhid
1000 temcit
1000 ya latif
1000 ya musavvir
1000 ya varis
Alıyorum şimdilik. Allah kabul etsin inşallah.
:)))) valla öyle oluyor :)))Yetiştirecek bi dua olmayınca şuan acelemiz Yok ya özleniyorsunuz böyle kızlar sanki ayrı kalıyoruz gibi @icroc Dil-i bitab Rakika
Bi yavaşladık sanki:)))) valla öyle oluyor :)))
Evet ya dediğin gibi oluyor, dua olmasa da arada yazalım :)))Yetiştirecek bi dua olmayınca şuan acelemiz Yok ya özleniyorsunuz böyle kızlar sanki ayrı kalıyoruz gibi Dil-i bitab Rakika
icroc
Yeni gusül aldım :) diğer topikleri toparlıyim buraya da el atıcamBi yavaşladık sanki
Bencede yazalımEvet ya dediğin gibi oluyor, dua olmasa da arada yazalım :)))