Duası Kabe de Yapılacak Hatimler ❤️

Senden de fatmam ❤ ne oldu taşınma işi?
Taşındım ama daha evime geçemedim canım perdeler daha tam takılmadı halılarım alınacak tv ünitem daha gelmedi inşallah Ramazan’a gelmeden geçerim işte görümcem doğurdu annem hastaydı kayınvalidem umreden geldi yani anlayacağın hepsi üst üste geldi Hanifem bilmiyorum bi koşuşturma içindeyim sürekli hayırlısı olsun bakalım :110:

Taşındım ama daha evime geçemedim canım perdeler daha tam takılmadı halılarım alınacak tv ünitem daha gelmedi inşallah Ramazan’a gelmeden geçerim işte görümcem doğurdu annem hastaydı kayınvalidem umreden geldi yani anlayacağın hepsi üst üste geldi Hanifem bilmiyorum bi koşuşturma içindeyim sürekli hayırlısı olsun bakalım :110:
Amin Allah yardımcın olsun Rabbim annene şifa versin, yeğeniniz hayırlı evlat olsun, kayınvalidenin umresini de kabul etsin bize de nasip etsin ❤

Yetiştirecek bi dua olmayınca şuan acelemiz Yok ya özleniyorsunuz böyle kızlar sanki ayrı kalıyoruz gibi :KK48::KK54: Dil-i bitab Dil-i bitab Rakika Rakika
icroc icroc
Canım benim benim hic vaktim olmadı yazmaya bir yandan ev bir yandan duaları okumaya calısiyorum bugun bisey yapamadim bütün gun yattım. Hava garip gibiydu insanıda etkiliyor. Baş ağrısıda cabası Rabbim dua dostluğundan ayrı koymasın canim Insallah

Tasınma isi zordur bilirim. temizligiydi düzenlemesi derken insanın perti cıkiyor Allah kolaylık versin canim bir duzene oturuncada tertemiz olur evin

Canım benim benim hic vaktim olmadı yazmaya bir yandan ev bir yandan duaları okumaya calısiyorum bugun bisey yapamadim bütün gun yattım. Hava garip gibiydu insanıda etkiliyor. Baş ağrısıda cabası Rabbim dua dostluğundan ayrı koymasın canim Insallah
Sen yat çok iş yapma tuğbam inşallah güzel haberini alıcaz ❤

Sen yat çok iş yapma tuğbam inşallah güzel haberini alıcaz ❤
insallah canim persembe günu belli olacak hayırlisi nasipte varsa Rabbim hayirlisini nasip etsin yatmaktan başka yaptığim bisey yok bacim firsat buldukca yattigim yerden yapiyorum iste okumalarıma Allah yardımcımız olsun cümleten

X