- 15 Ocak 2018
- 2.288
- 2.662
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #1.361
Tamam canım o zaman 70 okurumcanım benim ben aldığımda 183dü . 113 adet okudum ben sen 70 adet okuyacaksın karışıklık olmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım o zaman 70 okurumcanım benim ben aldığımda 183dü . 113 adet okudum ben sen 70 adet okuyacaksın karışıklık olmasın
artık gecenin rehavati çöktüğündenmidir nedir dilim dolaşmaya başladı :)Allah kabul etsin canım, Haklısın valla bazen bana da oluyor
Evet kontrol ettim şimdi 70 kaldı ftmclkcanım benim ben aldığımda 183dü . 113 adet okudum ben sen 70 adet okuyacaksın karışıklık olmasın
Çok okuyunca oyle oluyorartık gecenin rehavati çöktüğündenmidir nedir dilim dolaşmaya başladı :)
Gerçekten çok şanslıyım sizin gbi arkadaşlar edindiğim için seviyorum kız sizi icroc Dil-i bitab @HemDeliHemAsik
canım benim ne demek hepimizden Rabbim razı olsun dilim döndüğünce okuyorum. Seri okuyamıyorum ama okuyorum yinede keşke daha iyi ve güzel okuyabilsek Rabbim kabul etsin cümlemizinkini . Yasini bende hızlı okuyorum sürekli okunan bir sure olduğu için ezbere geçiyorsun sanki satırları... Diğer surelerde Mevlam eksik veya tam, doğru ve yanlış Melekleri ile düzeltip kabul etsin inşallahYeterince okuyorsun zaten canım Allah razı olsun senden ben Yasin dışında kuranı yavaş okuyorum diye süreleri alamıyorum öyle yetiştiremem diye sen Hızır gibi yetişiyorsun maşallah
Amin canım, böyle giderse Meryemi de ezberlersincanım benim ne demek hepimizden Rabbim razı olsun dilim döndüğünce okuyorum. Seri okuyamıyorum ama okuyorum yinede keşke daha iyi ve güzel okuyabilsek Rabbim kabul etsin cümlemizinkini . Yasini bende hızlı okuyorum sürekli okunan bir sure olduğu için ezbere geçiyorsun sanki satırları... Diğer surelerde Mevlam eksik veya tam, doğru ve yanlış Melekleri ile düzeltip kabul etsin inşallah
Amin canımBiz de seni çok seviyoruz canımDua dostluğumuz hiç bitmesin
canım benim o senin kendi kalbinin güzelliği Rabbim hayırlı dostluklar nasip eylesin inşallahGerçekten çok şanslıyım sizin gbi arkadaşlar edindiğim için seviyorum kız sizi icroc Dil-i bitab @HemDeliHemAsik
YA MUSAVVİR İSMİ CELİLİ KALAN 59.000 ❤❤❤İHLAS ŞERİF KALAN 1000
Amin canım benim inşallahcanım benim ne demek hepimizden Rabbim razı olsun dilim döndüğünce okuyorum. Seri okuyamıyorum ama okuyorum yinede keşke daha iyi ve güzel okuyabilsek Rabbim kabul etsin cümlemizinkini . Yasini bende hızlı okuyorum sürekli okunan bir sure olduğu için ezbere geçiyorsun sanki satırları... Diğer surelerde Mevlam eksik veya tam, doğru ve yanlış Melekleri ile düzeltip kabul etsin inşallah
Amin canım aminncanım benim o senin kendi kalbinin güzelliği Rabbim hayırlı dostluklar nasip eylesin inşallah
Canım 1000 ihlası sen alıyorsan bende Ya Musavvir alayım o zamanDil-i bitab canım bu kalan bin ihlası sabah okusam olmazmı
olur canımCanım 1000 ihlası sen alıyorsan bende Ya Musavvir alayım o zaman
Maşallah canım Allah razı olsunDil-i bitab canım bu kalan bin ihlası sabah okusam olmazmı