- 15 Ocak 2018
- 2.288
- 2.662
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #1.341
Yaaa aleyküm selamEki Görüntüle 2142740
Kızlar seher kabeden resim gönderdi hepimize ❤
Kocasının klüpten haberi olmadığı için isim isim ya da kadınlar kulübü şeklinde yazamamış.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa aleyküm selamEki Görüntüle 2142740
Kızlar seher kabeden resim gönderdi hepimize ❤
Kocasının klüpten haberi olmadığı için isim isim ya da kadınlar kulübü şeklinde yazamamış.
5000 de ya Musavvir okudum
Dil-i bitab canim 2000 defa ya musavvir celli celluhu okudum
Dil-i bitab 300 ya musavvir celli celaluhu okudum
Allah kabul etsin kızlar Allah razı olsun ❤❤❤ YA MUSAVVİR İSMİ CELİLİ KALAN 75.19010000 tane ya musavvir
5000 Ya Musavvir aldım canım bugün hiç müsait olamadım diye giremedim siteye Dil-i bitab
4000 ya musavvir okudum Dil-i bitab
Allah kabul etsin canım benim ❤2.AYETEL KÜRSİ HATMİ KALAN 0Dil-i bitab canım 113 adet Ayetel Kürsi okudum. Rabbim kabul etsin inşallah
Tamam gülüm Allah onlardan razı olsun Ne sıkıntıları varsa gidersin. 12.000 İHLAS KALAN 3.000canım ben aldığım kalab ihlas suresinden 500 adeti okudum.toplamda ben aldığım 1500 adet ihlası tamamlamış oldum canım
ayrıca annemle görüştüm aldığım 4 adet meryem suresinide annemler okudu toplamda 7 adet okumuş oldular onuda iletiyim sana
kalan ihlaslara gelince okuyamamışlar ortamları pek müsait olmamış okumaya o yüzden artık onu buradaki arkadaşlar bir şekilde paylaşsınlar.
canım hesaplamada yanlışlık olmasın okunacak 70 adet Ayetek Kürsi var başkası aldıysa şimdi bilemem tabi :)Allah kabul etsin canım benim ❤2.AYETEL KÜRSİ HATMİ KALAN 0
183 dü dimi kalan ben de bakıcaktım şimdi AYETEL KÜRSİ HATMİ KALAN 83canım hesaplamada yanlışlık olmasın okunacak 70 adet Ayetek Kürsi var başkası aldıysa şimdi bilemem tabi :)
@Ssy8491 okur musun canım183 dü dimi kalan ben de bakıcaktım şimdi AYETEL KÜRSİ HATMİ KALAN 83
Ben aldım canım 83 ü@Ssy8491 okur musun canım
Tamam canım AYETEL KÜRSİ HATMİ KALAN 0Ben aldım canım 83 ü
Allah kabul etsin canım benim 12 BİN İHLAS HATMİ KALAN 1000Dil-i bitab iki bin daha ihlas okudum
canım benim ben aldığımda 183dü . 113 adet okudum ben sen 70 adet okuyacaksın karışıklık olmasınBen aldım canım 83 ü
Allah kabul etsin canım, Haklısın valla bazen bana da oluyorDil-i bitab canım 1000 adet YA MUSAVVİR okudum. gönül isterki daha fazla okuyayım. boğazımda artık bir kuruluk başladı sabahdan bu zamana kadar zaman nasıl geçti anlamadım. Boğazım artık bas bas bağırıyor
Yeterince okuyorsun zaten canım Allah razı olsun senden ben Yasin dışında kuranı yavaş okuyorum diye süreleri alamıyorum öyle yetiştiremem diye sen Hızır gibi yetişiyorsun maşallahDil-i bitab canım 1000 adet YA MUSAVVİR okudum. gönül isterki daha fazla okuyayım. boğazımda artık bir kuruluk başladı sabahdan bu zamana kadar zaman nasıl geçti anlamadım. Boğazım artık bas bas bağırıyor