- 2 Eylül 2015
- 2.105
- 4.512
- 35
-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #1.301
Bilmiyorum canım eğer öyleyse Ravzadan dönüşüne uzatırız süreyi ben dönücem diyince memlekete dönücek sandımRavzada kaç gün kalacak 8 gün mü?
Evet canım onu bitirdik ya musavvir de eksik cok onu çekebilirsinDil-i bitab canım reglken ya latif demiştin ama o tamamlanmış ya musavvır da eksik varmış onu çeksem bugün olur mu
2000 okudum ya musavvir olarak
lale ismimTamam canım Allah kabul etsin ismin neydi ekleyelim
İki türlü de olur ama süremiz az olduğu için ben ya musavvır olarak okuyup her 100 de celle cellelühü ekliyorumYa musavvir diemi okunuyor yokksa
Ya musavvir celilali diemi okunuyor
Tamam canımlale ismim
Tamam canımKomsularımda musait degil sanirim misafiri geliyormuş birinin o yüzden fazla sesimi cikarmak istemedim bir sekilde bitiricez insallah
Düştüm canım, tamam sen söylersin sayıyı 4 500 kaldı, eğer Ravza da 1 hafta kalacaksa bekleriz bitince dualarCanım meryemden 3 daha düsermisin anneme rica ettim okurum dedi kalan 4 olması gerek ihlas icinde yarin sabaha kadar haber verecek kendisi sehir disinda düğüne gitti bütun teyzemler hep beraber bir aradalar ben kaldım : ( gidemedim cektikleri kadar okurlarsa haber verecek annem
Tamam canim onlar orda kalabaliklar eee haliyle şenlikliler o yüzden çabuk biter diye düsünuyorum. Okurlar hepsini umarımDüştüm canım, tamam sen söylersin sayıyı 4 500 kaldı, eğer Ravza da 1 hafta kalacaksa bekleriz bitince dualar
İnşAllah fazla okunmasınlar sen sayıyı söyle :)Tamam canim onlar orda kalabaliklar eee haliyle şenlikliler o yüzden çabuk biter diye düsünuyorum. Okurlar hepsini umarım
Soyledim canım baska islerle ugrasitikları icin düğün telası icindeler insallah tamamlanir.İnşAllah fazla okunmasınlar sen sayıyı söyle :)
Tamam canım şimdilik 2000 çekerim kesin fazla çekersem de yine bildiririmEvet canım onu bitirdik ya musavvir de eksik cok onu çekebilirsin
Tamam canım, Allah kabul etsinSoyledim canım baska islerle ugrasitikları icin düğün telası icindeler insallah tamamlanir.
Aldığım 5 meryem suresini okudum
Tm canım Allah kabul etsin, daha okuyabilirsen yazar mısınDil-i bitab canim 2010 defa ya musavvir celle celluhu okudum