-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #1.281
İnşAllahinşallah gün içinde okuyabildiğim kadar Ya Musavvir okuyup yazarım akşama.. o kadar emek verdi okuyan arkadaşlar, yetişir inşallah..
Ne güzel Kabe den selam da aldık ve aleyküm selam❤❤Rabbim bizlere de oralardan selam yollamak nasip etsinEki Görüntüle 2142740
Kızlar seher kabeden resim gönderdi hepimize ❤
Kocasının klüpten haberi olmadığı için isim isim ya da kadınlar kulübü şeklinde yazamamış.
Amin saliham amin inşallah ❤❤❤Ne güzel Kabe den selam da aldık ve aleyküm selam❤❤Rabbim bizlere de oralardan selam yollamak nasip etsin
Evet okuyabildiğin kadar 106 bin okumamız gerekistediğimiz kadar mı ya musavvir okucaz
Ben de çekiyorum canım bilgi vericemEvet okuyabildiğin kadar 106 bin okumamız gerek
Tamam canım yarın dualatırız artıkDil-i bitab canım ben kendi komsu grubumdan yazdım dönüş yapmadı kimse aksama kadar bekliyeceğim. Cevap verirler inşallah
Tamam canım ben de okuyorum şuan:)Ben de çekiyorum canım bilgi vericem
Yarına akşama kadar vakit yok canım yarın dönüyor seher, yarın müsait olduğu ilk vakit dualanırgünaydın canım bende elimden geldiğince ya musavvir çekicem yarın akşama kadar. bugün evde olmayacağım misafirlikteyim ama yarın akşama kadar çekebildiğim kadarını yazıcamDil-i bitab
Medineye geçecek ne güzel yaaYarına akşama kadar vakit yok canım yarın dönüyor seher, yarın müsait olduğu ilk vakit dualanır
Aminnn aminnnn aminnnn bu duamız da Ravza da dualansa nasip olsa ❤❤Medineye geçecek ne güzel yaaAllahım bize de nasip et
hımm o zaman 2000 tane diyeyim eve gelir gelmez okurum hemen.Yarına akşama kadar vakit yok canım yarın dönüyor seher, yarın müsait olduğu ilk vakit dualanır
Tamam canımhımm o zaman 2000 tane diyeyim eve gelir gelmez okurum hemen.
Ravzada kaç gün kalacak 8 gün mü?Aminnn aminnnn aminnnn bu duamız da Ravza da dualansa nasip olsa ❤❤
Okumaya çalısırm cnm tabi yazarım yine
Allah razi olsun haccini ve dualari kabul eder insallah rabbimEki Görüntüle 2142740
Kızlar seher kabeden resim gönderdi hepimize ❤
Kocasının klüpten haberi olmadığı için isim isim ya da kadınlar kulübü şeklinde yazamamış.
Amin insalahMedineye geçecek ne güzel yaaAllahım bize de nasip et