- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.437
- 33
-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #1.221
Kadınlar kulübü de yazabilirsin :))Edildi ALLAH'IN izniyle dün bağışlandı bu arada herkesin isminimi kağıda yazıyım
Kulüp yazarsam sıkıntı biliyon kuzumKadınlar kulübü de yazabilirsin :))
Olur :))))Bence kızlara kabeden selam ve dua ile yazayım olmaz mi
Tamam bu akşam çekerim INŞAALLAH bitanemOlur :))))
Allahim herkesin duasini dilegini kabul etsin insallah ve ben cok isterim isim yazilmasini ve foto çekilmesini belki birgun bu sayede gelmekte nesip olurEdildi ALLAH'IN izniyle dün bağışlandı bu arada herkesin isminimi kağıda yazıyım
İnşallah seherim Rabbim tekrar tekrar gitmek nasip etsin ❤Tamam bu akşam çekerim INŞAALLAH bitanem
4 mayis icin olan canim ozaman ben simdilik 500 ya musavvir 200 ihlas 500 salavat alayimEklerim caom 4 mayıs için yapılcak olansa meryem ihlas salavat ve ya musavvir okuyoruz
Canım 300 adet de ihlas okudumSalihacım 3 fetih suresini okudum ihlasım kaldı onuda okuyacağım yarim yatarak okuyorum Rabbim affetsin oturdugumda karnım geriliyor gibi oluyor zaten geldigimden beri yatıyorum. Insallah Rabbim bizi de güldürur
Amin canım benim, yatarak da okuyabilirsin zikirleri. Rabbimiz (3/ÂLİ İMRÂN-191: Onlar ayaktayken, otururken ve yanları üzerine yatarken Allah’ı anarlar. Göklerin ve yerin yaratılışı üzerinde düşünürler. “Rabbimiz! Bunu boş yere yaratmadın, seni eksikliklerden uzak tutarız. Bizi ateş azabından koru” derler. Buyuruyor.Salihacım 3 fetih suresini okudum ihlasım kaldı onuda okuyacağım yarim yatarak okuyorum Rabbim affetsin oturdugumda karnım geriliyor gibi oluyor zaten geldigimden beri yatıyorum. Insallah Rabbim bizi de güldürur
Canım 300 aldım demiş miydin okuyup mu söylüyorsunCanım 300 adet de ihlas okudum
Tamam Büşracım ismini ve aldıklarını ekliyorum4 mayis icin olan canim ozaman ben simdilik 500 ya musavvir 200 ihlas 500 salavat alayim
Tmm canım2000 tane Ya Musavvir alıyorum canım
Daha once demistim bacımCanım 300 aldım demiş miydin okuyup mu söylüyorsun
Tamm canım ekledim o zaman ben onu:)Daha once demistim bacım
Tmm onu da ekleyelim hemen:)4 mayis icin ya musavvir almamistim 700 adet okudum canim simdi
Tamam canım. Gaza bağladım canımın sıkıntısını dualarla gideriyorum. Rabbim dualarımızı katında kabul olunan dualar zümresine nasip etsin inşallahTmm onu da ekleyelim hemen:)