- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #1.181
Diğer zikirlerden de çekebilir, subhanellahi ve bihamdihi, la ilahe illallah, la havle vela guvvete illa billahil aliyyil aziym vs okuyabilir.Bilmiyodum kardesim uzuluyor adetli oldugu icin siz okuyonuz ben okuyamiyom die saol canm
Cüzler bitti mi cnm bitmesiyse bende alayım@ftmclk 4 41EEEEE41 @Shokella @Umutvar123icroc B Bitterlokumu @agustos72 @bahar1143 @hayalalemiveben @Hayalimdi gercek oldu @Vavin @Ssy8491 @Baby44 @Zehra_gns @defne-28 @Refik-i hayat S Samsungeliniii @hediye-i rahmet @miss flower @juliet55 @nursevdi @srplmtmtk @GlySn @yassimin @blondgunes @Esseteacher @S I_nurseven
Bitmedi canım cüzler Kadir Gecesi için 7 14 arası seçebilirsinCüzler bitti mi cnm bitmesiyse bende alayım
7. Cüzü alayım bitirym bunu daha sonra yine alırım inşBitmedi canım cüzler Kadir Gecesi için 7 14 arası seçebilirsin
Tamam canım Allah kabul etsin 4 mayısda5bir dua daha var ihlas yasin meryem okuyoruz katılmak ister misin7. Cüzü alayım bitirym bunu daha sonra yine alırım inş
2 tane meryem alayımTamam canım Allah kabul etsin 4 mayısda5bir dua daha var ihlas yasin meryem okuyoruz katılmak ister misin
Tamm canım :)2 tane meryem alayım
evet otuz binOndan sıkıldım :) maşaAllah canım ekliyorum 30 bin de mi 3 bin değil :)
Tamam canım Maşallahevet otuz bin
Allah kabul etsin canım benim eklerimSalihacım 1 yasin 1 fetih süresi okudum eklersin cnm