-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
Tamam cnm okuyorum şimdiİnna fetehna leke fethen mübina bunu okuycan kuzu
100 tane okudum canım fetih süresi ilk ayetİnna fetehna leke fethen mübina bunu okuycan kuzu
Daha hiç okuyamadım kuzum benim fetih yasin meryem doluydu onları okuyorumKuzu toplam 900 warDil-i bitab saliha kaç edet okuduysan yaz devamına kızlar yardım edecek ftmclk kuzum sen başla bakalım sayıdan düşeriz sık sık okuduklarımızı yazalım
Masallah hızinıza yetisilmiyor : )100 tane okudum canım fetih süresi ilk ayetDil-i bitab
Kuzum sen sureleri oku tesbihler bizde tamam mı hiç okuma tesbihleriDaha hiç okuyamadım kuzum benim fetih yasin meryem doluydu onları okuyorum
Cnm bitmediyse 50 düşsene bir arkadaş okumuşNeyi canım 500 salavat almışı
o mu
Canım bu okunmayan dahilmi kabedeki dualar sirasina bu dualarmi kaldiKuzu toplam 900 warDil-i bitab saliha kaç edet okuduysan yaz devamına kızlar yardım edecek
Şuan 400 500 verdiğiniz salavattan 400 okudum .KızlarUmutvar123 kaç okudun salavat kuzum ?
kuzum aynen eksiklerimiz tamamlıyoruz istersen sen fetih ilk ayet oku onu tamamlayalım 100 fatma okudu kalan 800 ebruda okuyor suan ben ayetel kürsi bitinceCanım bu okunmayan dahilmi kabedeki dualar sirasina bu dualarmi kaldi
Oku desen de okuyamıyor um ki 5 meryem 5 fetih var :)Kuzum sen sureleri oku tesbihler bizde tamam mı hiç okuma tesbihleriDil-i bitab
Kuzum sen 50 daha okursan sakavat eksiğimiz bitmiş olacakŞuan 400 500 verdiğiniz salavattan 400 okudum .
Tmm 50 okuyum o zaman .Kuzum sen 50 daha okursan sakavat eksiğimiz bitmiş olacak