- 21 Nisan 2017
- 1.461
- 2.203
- 30
- Konu Sahibi Dil-i bitab
Kuzu 500 okuyabilirsen harika olur Umutvar123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1500 var cnm okuncakSalavat okuyum mu kaç tane okuyum canlar ?
Benim salavattan 100 kaldı ayetel kürsileri ben okuyim kızlar salavata yardım ediyo sende fetih ilk ayetini oku olur mu ?[/QUOTE]Benim daha 113 a kürsi var 900 de fetih ilk ayet var
Başladım bakalım inşaallah .Kuzu 500 okuyabilirsen harika olur Umutvar123
[/QUOTE]Tamam canım sağol 113 tane okunck
Benim salavattan 100 kaldı ayetel kürsileri ben okuyim kızlar salavata yardım ediyo sende fetih ilk ayetini oku olur mu ?
Kuzum sen 200 tane daha okursan 500 kalacak300 adet salavaat okudum.kac adet kaldi
Tamam canimKuzum sen 200 tane daha okursan 500 kalacak
Kuzum sen 300 okursan salavatta tamamlanmış olacak sonrada Umutvar123 e dediğiniz 500 e yardım ederizBende devam ediyorum salavata 1000 bitti 200 daha okucam
Kuzu okuyabiliyorsan fetih ilk ayet okur musun salihaya yardım edelimKızlar 200 okudum devam etmiyorum
Bilmiyorum ezbere ama yazın okıyım bakarakKuzu okuyabiliyorsan fetih ilk ayet okur musun salihaya yardım edelim
İnna fetehna leke fethen mübina bunu okuycan kuzuBilmiyorum ezbere ama yazın okıyım bakarak
Kaç tane kaldı canım okuyayım bendeİnna fetehna leke fethen mübina bunu okuycan kuzu