- Konu Sahibi Dil-i bitab
Tamam cnm okuyorum şimdiİnna fetehna leke fethen mübina bunu okuycan kuzu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam cnm okuyorum şimdiİnna fetehna leke fethen mübina bunu okuycan kuzu
100 tane okudum canım fetih süresi ilk ayet Dil-i bitabİnna fetehna leke fethen mübina bunu okuycan kuzu
Daha hiç okuyamadım kuzum benim fetih yasin meryem doluydu onları okuyorumKuzu toplam 900 war Dil-i bitab saliha kaç edet okuduysan yaz devamına kızlar yardım edecek ftmclk kuzum sen başla bakalım sayıdan düşeriz sık sık okuduklarımızı yazalım
Masallah hızinıza yetisilmiyor : )100 tane okudum canım fetih süresi ilk ayet Dil-i bitab
Kuzum sen sureleri oku tesbihler bizde tamam mı hiç okuma tesbihleri Dil-i bitabDaha hiç okuyamadım kuzum benim fetih yasin meryem doluydu onları okuyorum
Cnm bitmediyse 50 düşsene bir arkadaş okumuşNeyi canım 500 salavat almışı
o mu
Canım bu okunmayan dahilmi kabedeki dualar sirasina bu dualarmi kaldiKuzu toplam 900 war Dil-i bitab saliha kaç edet okuduysan yaz devamına kızlar yardım edecek
Şuan 400 500 verdiğiniz salavattan 400 okudum .Kızlar Umutvar123 kaç okudun salavat kuzum ?
kuzum aynen eksiklerimiz tamamlıyoruz istersen sen fetih ilk ayet oku onu tamamlayalım 100 fatma okudu kalan 800 ebruda okuyor suan ben ayetel kürsi bitince Umutvar123 a yardım edeyimCanım bu okunmayan dahilmi kabedeki dualar sirasina bu dualarmi kaldi
Oku desen de okuyamıyor um ki 5 meryem 5 fetih var :)Kuzum sen sureleri oku tesbihler bizde tamam mı hiç okuma tesbihleri Dil-i bitab
Kuzum sen 50 daha okursan sakavat eksiğimiz bitmiş olacakŞuan 400 500 verdiğiniz salavattan 400 okudum .
Tmm 50 okuyum o zaman .Kuzum sen 50 daha okursan sakavat eksiğimiz bitmiş olacak