- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
Tamam canim ekliyorum Allah kabul etsinCanlar ben burayı unutmuşum öyle bakarken gördüm şimdilik 100 ihlas ve 100 fetih suresinin ilk ayetini okudum Allah kabul eder inşallah
1 Yasin ve 1 Fetih suresi okudum Rabbim hayırlısıyla dualarımızı kabul ve makbul eyler insallah
Tamam canim Allah kabul etsinCanım 2 Yasin , 1000 Kelime-i tevhid , 250 ihlas süresi şimdilik yaz bana fazla okursam yine bilgilendiririm inşallahDil-i bitab
Tamam canim ben okurum sana elif lem mim ama cevrem yok fazla okutabilirsem okutayim yine de Rabbim sikintilarini gidersin Safi ismi celili ile sifa versin Tevhid burdaki duamiza katilan tum arkadaslarin niyetine okursa sevinirimnergis sen bana elif lam mim okudun benim çek mem zor annem 100 tevhid çeksin banada elif lam mim okut güzelim hiç iyi durumda degilim senin dediklerini yapıyorlar günlerde gezmede akrabalarına söyle sabah ezanı rüyamda gördüm
tamam canım ALLAH kabul etsin 6. cüz senin.Ben aşağıdakileri alabilirim canım;
3 yasin
1 meryem suresi
1 de cüz hangisini istersen yaz
Dil-i bitab
Tamam canım sağoltamam canım ALLAH kabul etsin 6. cüz senin.
tamam canım niyetimiz bu duaya katılan arkadaşların hayırlısı ile anne olması ama ona göre niyet etsinler inşAllah. Rabbim bizlere de tekrar tekrar gidip hakkını verebilmeyi naip etsin 7 ve 8 i de yazayım sana yasin de 1 tane daha yazıyorumTamam canım sağol
Annemle babama da bi cüz
bi de kardeşime yasin yazabilir misin canım
Hepimizin duası gitsin oralara biz gidemedik ama...
TAMAM, ALLAH KABUL ETSİNIsterim 3 Yasin
2 Meryem süresi
Okuyabilirim