- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
Allah kabul etsin canimAldığım 5000 ihlas-i şerifi okudum
Tamam canım Allah kabul etsin simdidenOlur canim yaziyorum.
Okuyacağım inşaAllah cnm@hediye-i rahmet 5. Cuzu okuyacak misin canim sen
Tmm canim Allah kabul etsinCanimm 500 ihlas okudum ALLAH kabul etsin insallah müsait olunca araniza katilirim ❤@nergismor ❤
Tamam canim Allah kabul etsin yaziyorumnergismor, canım aldığım 2. cüz'ü okudum ben. Ayrıca 5 er tane Yasin, Meryem ve Fetih Suresi alıyorum. Okuduğumda bilgi veririm.
Tamam canim Allah razi olsun Allah kabul etsinCanım abim 1 HATİM verdi.Bugün bitecekmis.Eklersin olur mu?Dil-i bitab
Amin dee katilir misin diye eklemistim salavat ihlas tevhid de okuoruzallah kabul etsin salihacım
Amin dee katilir misin diye eklemistim salavat ihlas tevhid de okuoruz
Salavat da okuyabilirsiniz Allah kabul etsinMerhabalar ben de katılmak isterim fakat türkçesini okuyabiliyorum. O yüzden cüzlere ve surelere katılamayacağım sanırım. Ama tevhid, ihlastan okudukça sayı bildirimş yapabilirim. Onlar dışında okuyabileceklerim var mıdır?
Tamamdır... okudukça sayı bildirimi yaparım... Allah kabul etsin herkesin niyetiniSalavat da okuyabilirsiniz Allah kabul etsin
Tm ablacim 29 nisana kadar devam.edicez musait.olursan katilabilirsincanım şuan adetliyim , başka dualarımda var
düşündüğün için teseşkür ederim
canim ben bes tane meryem suresini okudum. 3. cüz ve fetih suresini okuyunca tekrar bildirim yaparim insallahTm ablacim 29 nisana kadar devam.edicez musait.olursan katilabilirsin
Canım hatime değil de diğer dualara eşlik etmek isterim başladım bile hatta en kısa zamanda sayıları bildireceğimH hayalalemiveben @Hayalimdi gercek oldu @aaynaaannesinineseri @efsuni06 @fatma249 katilmak ister misiniz?
Tm canim Allah kabul etsinCanım hatime değil de diğer dualara eşlik etmek isterim başladım bile hatta en kısa zamanda sayıları bildireceğim