• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Duanızı istiyorum kızlar. 😔

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ahenk35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2019
223
148
53
Selamün aleyküm. Yarın 8haftalik oluyorum. iki kere vajinal bakıldı. Kalp atışları alınmadı. Bu ikinci kez başıma geliyor. Bundan önceki gebeliğim 11. Haftada sonlandırıldı. Kalp atışları durmuştu. Bunda henüz duymadım. 7. Haftada yoktu. Yarın 8. Hafta olacak ve yine olmazsa yine o kürtaj isine girilecek. Ben daha öncekinin travmasini hissederken 😔 benimle aynı şeyleri yaşayıp ya da yaşadığını bildiğiniz bir hikaye var mı? Kalp atımı sonradan oluşur mu? Çevremde aldırma 9. 10. Haftada duyan var diyorlar. Aklım karmakarışık. Ne olursunuz duanizla yorumlarınızla bana destek olun. Çok bunalmis hissediyorum

Rabbim bu sefer güzel sonuçlar aldırıp minik kalp atışlarını duyursun inşallah❤️

Selamün aleyküm. Yarın 8haftalik oluyorum. iki kere vajinal bakıldı. Kalp atışları alınmadı. Bu ikinci kez başıma geliyor. Bundan önceki gebeliğim 11. Haftada sonlandırıldı. Kalp atışları durmuştu. Bunda henüz duymadım. 7. Haftada yoktu. Yarın 8. Hafta olacak ve yine olmazsa yine o kürtaj isine girilecek. Ben daha öncekinin travmasini hissederken 😔 benimle aynı şeyleri yaşayıp ya da yaşadığını bildiğiniz bir hikaye var mı? Kalp atımı sonradan oluşur mu? Çevremde aldırma 9. 10. Haftada duyan var diyorlar. Aklım karmakarışık. Ne olursunuz duanizla yorumlarınızla bana destek olun. Çok bunalmis hissediyorum
Bir mahzuru yoksa sadece isminizi verin size isminizle dua edeyim. Geç vakitte çok duyan var inşallah sizinkide öyledir duymazsanızda hayırlı olan budur diye düşünün biz hakkımızda hangisi hayırlı olduğunu bilemiyoruz malesef..😔 bende 1 düşük yaşadım aynı şeyleri bende düşünüyorum bidaha nolcak diye. Inşallah güzel sonuçlar alırsınız kardeşim

Nejla kızı candan. Allah razı olsun canım kardeşim. İnşallah Rabbimde sizin gönlünüze göre verir çok mutlu ettiniz beni. Rabbimde sizi sevindirsin

Back