Dualarnza ihtiyacm var..Bunu Bebeime yapamadm

elif445

anne
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2007
4.654
6
116
Kütahya
arkadaşlar ben bu ay hamile olduğumu öğrendim.ama beklenmeyen bir hamielik olduğundan ben grip olduğum için ilaçlar iğneler serumlar dr. verdi yuttum.şimdilerde de dr. gittim 5 hft.lık hamilyim ve bazı içtiğim ilaçlar bebeğin her türlü organını uzuvlarını etkileyecek kadar zararlıymış aldırmamı söyledi bende cesaretedemedim ne olacak bilmiyorum.daha bebeğin kalpatışalrını duymadık bekliyoruz dr.belki kendiliğinden düşer dedi ama hiç düşeceğede benzemiyor gayet iyiiym. ...ama ya bebeğim gerçekten zarar gördüyse ozaman ne olacak bilmiyorum bu yüzden dualarınıza ihtiyacım var ne olur duaedin arkadaşlar...eğer bir sorun olacaksada hayırlısıyla keniliğnden düşer inş...ben aldırmak istemiyorum bebeğimi...senağlamasenağlamaben hamile olduğuma çok sevindim eşimde sevincimiz kursağımızda kaldı...senağlama

DUAEDEN ARKADAŞLAR HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN...ALLAH IM SİZNDE YANINIZDA OLSUN...

İnşallah birşeycik olmayacak bebeğe... Zaten ömrü varsa yiyecek ekmeği varsa gelir bu dünyaya artık bunu çok iyi anlıyorum... Rabbim yardımcın olsun belkide okadar etkilemez bebeğini zaten sağlıklı değilse inan kendiliğinden den düşüyor kendimden biliyorum:çok üzgünüm:
İnancını yitirme Allah'a sığın sana en büyük yardım yaradan dan gelecektir.. Bu günler inşallah geride kalır... Bebeğini sağlıkla alırsın kucağına:Saruboceq:

canım.. ALLAH yardımcın olsun inş.. RABBıM hakkınızdaa neyi hayırlı sağlıklı görüyorsa onu nasip etsin.. OL diyen MEVLAM dualarını dualarımızı kabul etsin.. sizi bu zor durumdan feraha çıkarsın inş..

Canım inşallah bişey yoktur sapasağlamdır inşallah bebegin a.s.
ßaşka bi doktorada görün..
Hayırlısıyla inşallah kucagına alırsın Rabbim dualarını kabul etsin :Saruboceq:

canım kendini üzme bebeğinin senin moreline senden çok ihtiyacı var
senin bu bahsettiklerini ben 9 yıl önce yaşadım
geçirdiğim ağır grip sonrası yediğim iğnenin haddi hesabı yok normalde böyle bir iğnenin bir tanesi bile yeterliymiş bebeğe zarar vermek için
iğneler bitti ben hamile olduğumu öğrendim 9 ay boyunca endişelendim
ama allahım bana dünyalar güzeli bir kız verdi ve o günler sadece bir anı olarak kaldı
kızım bu hafta sonu 9 yaşına girecek
uzun lafın kısası kalbini ferah tut tatlım
yüce rabbim herşeyin engüzelini bilirrr

canim zaten gebeligin ilerleyen döneminde hertürlü saglik testleri yapilcak bebege
sen simdiden aldir diyenlere bakma önce bi baksinlar belki saglikli test yapilmadan bnu nerden bilcek doktorlar..onlara aldir demesi en kolayi sanki bir can kolay gelio dünyaya

allah gönlüne göre versin canım yaa.inşallah hayırlısı neyse o olsun.
belirsizlik çok kötü bişey.rabbim yardımcın olsun.:Saruboceq:

hastalıgını ıcın gecmıs olsun
ınsallah melegınızın bıseyı yoktur allahım yardımcınız olsun:teselli:

cnmm RABBIM mucızesını senden esırgemesın gonulden canla dua edıcem sana bu topıkt edua gecelerı va r oraya yazdır kendını toplu duada olursum cnm senı gonulden desteklıyorum5 vakıt duama kattım senı ıns hayırlı haberler hep alırız senden

tüm dualarim ve iyi dileklerim seninle ve bebisinle canim benim
hayirlisi neysse o olsun insallah canim
karamsarlilik cok kötüdür eminim
inan cok üzüldüm insallah sagliklidir ve SIMSIKI tutunur sana canim

rabbim sağlıcakla kavuşturur inşallah bebişine canım gönlünü ferah tut iyi düşün iyilik olsun hep.........

canım zaten hamilelik ilk belirtilerini verene kadar alınan zararlı şeylerin bebeğe bir zararı olmuyormuş,bunu doktor söylemişti televizyonda ama hangi doktordu adını unuttum.sen gönlünü ferah tut pozitif düşün,inşallah hayırlısıyla en iyisi olur canım

bence sen drunu değiştrr canm..hangi dra gttn...öle saçmalkmı olur bebeğe test yapmadan aldır dio..5 haftalıkken benm oğlşmn kalbi atıodu.nası kıycan ona.ikili üçlü testler var hele bi onları yaptr.hamillek belrtieri hissetmeden yapılan şelerin bi etkisi yok..!!

allah yardımcın olsun canım ama içini ferah tut iyi şeyler düşün iyi olsun bebeğini sağlıkla kucağına alacağına alırsın inş.. sakın acele karar verme önce testlerini yaptır dualarım seninle canım

sağolun arkadaşlar moralim düzeldi.....hepinizden ALLAH RAZI OLSUN....
öğrendikten sonra zaten ilaç almadım sadce dr.dedi parol yutabilirsin diye hala grip olduğumdan 1 tane parol aldım ateşim ve kulağım ağrıdığı için ...

ve arkadaşlar ben şuna şahit oldum öğrendikten dr. gittikten sonra temizlik badana yaptık ve gerçektende okadar ayakta kalmama rağmen hep iyidim hiç bir şey olmadı ağrım bile RABBİM KOLAYLIĞINI VERİYOR.....çok ağır şeyler kaldırmadım ama üzüntümden artık onu kaydırdım bunu sildim ama iyiyyim şükür ALLAH IMA.......

çok zor bir durum. bence tüm tahlilleri çok iyi yaptırın ve gerçekten sıkıntılı durum varsa böyle bir yola başvurun. aksi halde hep aklınızın bir köşesinde durup sizi rahatsız eder bu durum

Cnm benim allah büyük gönlünü ferah tut allahın izniyle sağlıkla alırsın bebeğini kucağına inşallah.dualarımız seninle birtanem güzel şeyler düşün olurmu.hayırlı haberlerini almak dileğiyle

tabi ne demek elimden geldiği kadar duacı olmaya çalışırım ama böle düşündüğün için bence rabbim inş sağlıklı tatlımı tatlı bi bebecik nasip eder hayırlısıyla bebeğin ilerdeki durumlarındanda bizi haberdar etmeyi unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…