• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dualarnza ihtiyacm var..Bunu Bebeime yapamadm

arkadaşlar ben bu ay hamile olduğumu öğrendim.ama beklenmeyen bir hamielik olduğundan ben grip olduğum için ilaçlar iğneler serumlar dr. verdi yuttum.şimdilerde de dr. gittim 5 hft.lık hamilyim ve bazı içtiğim ilaçlar bebeğin her türlü organını uzuvlarını etkileyecek kadar zararlıymış aldırmamı söyledi bende cesaretedemedim ne olacak bilmiyorum.daha bebeğin kalpatışalrını duymadık bekliyoruz dr.belki kendiliğinden düşer dedi ama hiç düşeceğede benzemiyor gayet iyiiym. ...ama ya bebeğim gerçekten zarar gördüyse ozaman ne olacak bilmiyorum bu yüzden dualarınıza ihtiyacım var ne olur duaedin arkadaşlar...eğer bir sorun olacaksada hayırlısıyla keniliğnden düşer inş...ben aldırmak istemiyorum bebeğimi...senağlamasenağlamaben hamile olduğuma çok sevindim eşimde sevincimiz kursağımızda kaldı...senağlama

DUAEDEN ARKADAŞLAR HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN...ALLAH IM SİZNDE YANINIZDA OLSUN...

canım inşallah bebişin iyiydir hiç bişey olmaz.rabbim size bağışlasın.dualarım sizinle

Canım Allah ne verırse hayırlısını versın inş.Nolursa olsun sen annesın,unutma :CüvCüv:

canım içini ferah tut annem kardeşime hamileyken bir sürü ilaç içimiş üstelik bunlarıkadın doğum doktoru vermiş annemler de teredüt etmişler aldırmak konusunda ama şu anda kardeşim 32 yaşında hiçbir sakatlığı yok üstelik 1 yaşında birtane tosuncuğu var
hayırlı haberlerini bekliyoruz

canım sakın kafanı kötü şeyler düşünerek yorma..Allahın izni ile hiç bişi olmaz kalbini ferah tut..inş gönlüne göre sağlıklı bir evladın olur canım....:Saruboceq:

Ah canım ya,öncelikle hamileliğinizi tebrik etmek istiyorum...
grip için nasıl bir ilaç kullandınız ki,bebeğinize bu kadar ağır zararlar versin?
bence sakin olun biraz,doktor kontrolünden çıkmayın sakın...
inşallah sağlıklı ve sıhhatlidir...
dualarım sizinle,güzel haberlerinizi bekliyoruz...
sevgiler...

bebeğiniz hayırlı olsun canım. Rabbim ayrdım eder inşallah bişeycik olmaz. dualar korur bebeği. kötü şeyler düşünme ve Rabbime güven ..

İçinizi ferah tutun Allah'ın izni ile hiç birsey olmaz insallah fakat doktor kontrollerinizi hiç aksatmayın Allah yar ve yardımcınız olsun

Ana gulummmmmmmmmmmmm, kiz bilmiyordum hamile oldugunu, korkma Evvel Allah hic bi sey olmaz bebegine, sag selim bi sekilde insallah kucagina alirsin canim benimmmmmmmmmmmmm .

ne diyeceğimi bilemiyorum.allah yardımcın olsun.hakkında ne hayırlı ise o olsun.belki bebeğe zararı dokunmamıştır sağlıklıdır.

kızlar yarın hastaneye yatacağım dün kontrolmü vardı bebeğim oluşmamış ayın 21 de gittiğimde 4hft.1 günlük tü bebeğim dün yani ayın 6 da gitmeme rağmen 4 hft.6 günlük çıktı kesem yani gelişmemiş bebek zaten yok kesede bu zmana kadar çok az büyümüş ve kalmış.yarın kürtaj olacağım...
DUAEDEN ARKADAŞLARDAN ALLAH RAZI OLSUN.....

Son düzenleme:
hakkında hayırlısı neyse onu versin Rabbim..
inşallah hayırlı ve doğru zamanda yeniden bir bebek nasip eder sana..
geçmiş olsun :teselli:

Back