- 10 Eylül 2009
- 12.395
- 40.707
- 598
- Konu Sahibi feraheymen
feraheymen canım mrym5579 ve ElifAhsen02 için dualarımi okudum. Rabbim tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım okudum Allah kabul etsinDUAMIZ
"Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayru'l-vârisîn."
(Ey Rabbim! Beni yalnız başıma bırakma. Sen vârislerin en hayırlısısın.)
(Enbiyâ: 89)
LİSTE KISI ALIMINA KAPANMIŞTIR.
HER GÜN 2 KİŞİYE OKUYORUZ 1 KISI ICIN 100 TOPLAMDA 200 OKUNACAK.
TOPLAM OKUMA SAYISI :2800
DUALAR GÜNLÜK OKUNACAK OKUDUĞUNU HABER VERMEYEN LİSTEDEN ÇIKARILIR.
24 EKIM 2015 CUMARTESİ
3. mrym5579 ve
4. ElifAhsen02 arkadaşlarimiz icinokuyoruz
1. M ms92 OKUDU
2. ayseygt1453 OKUDU
3. mrym5579
4. ElifAhsen02
5. mavi-38 OKUDU
6. feraheymen (Zeliha)
7. Pofidik kedii
8. saydin78 (Sevda)
9. Cry- OKUDU
10. mini87
11. agustos72
12. elzem__ (Emel) OKUDU
13. ilknur
14. tubatesbih OKUDU
15. papyonkilikli OKUDU
16. sevdakusum
17. Seriii (Şehriban) OKUDU
18. hayalimm77
19. prensess38
20. G guzbahar
21. S sidetr OKUDU
22. Yeniayyeni OKUDU
23. mavisu01
24. ebican_040506
25. izzetefe
26. esyel
27. eilenn
28. _meleq06_ OKUDU
Amiiiiin arkadaşım amin böyle güzel bir duaya amin denmez mi hiçArkadaslar merhaba Yahya Efendi turbesine gidemedim ama Aziz Mahmud Hudayi hazretlerini ziyaret ettim. Allahim kabul buyurur insallah duamizi. Rabbim Buyuklerimizin yuzu suyu hurmetine evlatla taclandirir insallah hepimizi. Ciktigimiz yolda vicdan merhamet sahibi doktorlarla karsilastirsin. Rabbim bu listede ismi gecen arkdaslara daha once okuduklarima ve okuyacak olduklarima anne baba olmayi nasip etsin. Eslerimize saglik sihhat bizlere dayanma gücü versin. Amin. Ecmain. Hakkinizi helal edin arkadaslar buraya yaziyorum duami ama belki sizin amin demeniz kabul buyurur duami diye yaziyorum. Allahaemanet olun.
Amin canım Allah razı olsun ...Arkadaslar merhaba Yahya Efendi turbesine gidemedim ama Aziz Mahmud Hudayi hazretlerini ziyaret ettim. Allahim kabul buyurur insallah duamizi. Rabbim Buyuklerimizin yuzu suyu hurmetine evlatla taclandirir insallah hepimizi. Ciktigimiz yolda vicdan merhamet sahibi doktorlarla karsilastirsin. Rabbim bu listede ismi gecen arkdaslara daha once okuduklarima ve okuyacak olduklarima anne baba olmayi nasip etsin. Eslerimize saglik sihhat bizlere dayanma gücü versin. Amin. Ecmain. Hakkinizi helal edin arkadaslar buraya yaziyorum duami ama belki sizin amin demeniz kabul buyurur duami diye yaziyorum. Allahaemanet olun.
bilmiyorum ki canım siteye girmediyse biraz daha bekleyelim yok eğer girip haber vermediyse silelimKIZLAR mrym5579 arkadasimizdan haber yok bugun onun sirasi dua onun icin okunuyor ne yapayim listeden cikarayim mi
Canim Allah razi olsun sendeennnnnn dualarina yurektenn Aminnnn Allah kabul etsinArkadaslar merhaba Yahya Efendi turbesine gidemedim ama Aziz Mahmud Hudayi hazretlerini ziyaret ettim. Allahim kabul buyurur insallah duamizi. Rabbim Buyuklerimizin yuzu suyu hurmetine evlatla taclandirir insallah hepimizi. Ciktigimiz yolda vicdan merhamet sahibi doktorlarla karsilastirsin. Rabbim bu listede ismi gecen arkdaslara daha once okuduklarima ve okuyacak olduklarima anne baba olmayi nasip etsin. Eslerimize saglik sihhat bizlere dayanma gücü versin. Amin. Ecmain. Hakkinizi helal edin arkadaslar buraya yaziyorum duami ama belki sizin amin demeniz kabul buyurur duami diye yaziyorum. Allahaemanet olun.
Canim ben arapcadan okuyamiyorm. Sen bence konu basligi acsan daha yardimci olur arkadaslar herkes gorur hem. Allahhh insallahh sanada hayirli saglikli evlatlar nasip ederkizlar belki konu disi ama belki yarsim edersiniz diye dusundum 6 senesir bebegim olmuyo ilklez 2 hafta snra klomenle tedaviye basliycam 41 yasin 41 meryem suresi dagitiyorm 1 yasin 1 meryem alanlar bana aldim yazarmi kalben okuyacaksa okuyanin rabbim ne muradi varsa versin simdiden allab razi olsun