- 16 Şubat 2015
- 603
- 673
- 103
- 39
- Konu Sahibi feraheymen
- #1.721
feraheymen siteye giremediğim için dualarımı okuyamadım. bugün cumartesi pazar pazartesiye okuyacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim cumartesi basladik evetFeraheymen cumartesi mi başladık. O zaman ben cumartesi pazar ve Pzt. Okuycam. Daha okumadım
Canim esmaul husnadan ya halik ismi yoktan var edenn ya şafi ismi sifa veren ikisni birlikte okuyoruz bebek icin beraber okunuyormusferaheymen duamızın anlamını da yazar mısın?
CANIM C.TESİ PAZAR VE PAZARTESİ DUALARINI ALDIN DIMI. NE DEMEK CANIM TABIKI ALICAM :)Dualarimi aldim canim :) beni de listeye aldigin icin tesekkur ederim :))
Aynen canım ya allahtan ekran görüntüsü aldımda okuyabildim sıradaki arkadaşlara falan feraheymenKIZLAR CUMARTESİ VE PAZAR GUNLERINI TAKIP EDİYORUM BEN BUGUNUN LİSTESİNİ YAYINLADIM KARISIKLIK OLMASIN DIYE. ÇOK ŞUKUR KAVUSTUK 2 GUN GIREMEYINCE DUALAR SARKTI DIYE KAFAMA TAKTIM DURDUM :)))))))))
Evet canim uc gunude okudum :)CANIM C.TESİ PAZAR VE PAZARTESİ DUALARINI ALDIN DIMI. NE DEMEK CANIM TABIKI ALICAM :)