- 16 Şubat 2015
- 603
- 673
- 103
- 39
- Konu Sahibi feraheymen
- #1.361
feraheymen bugünkü dualarımı alıyorum Rabbim cuma hürmetine duaları kabul olan kullarından eylesin bizi inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım liste 5 ya da 6 güne bitecek yenilenecek tekrar takip de ol istersen yeni listeye katılırsın inşallahkızlar dua grubuna bende katılmak istiyorum geçmi kaldım yoksa
Canım liste 5 ya da 6 güne bitecek yenilenecek tekrar takip de ol istersen yeni listeye katılırsın inşallah
Canim dunku dua lari okudugunu yazmadin yazdinda benim gozumden mi kacti baktim goremedim.feraheymen bugünkü dualarımı alıyorum Rabbim cuma hürmetine duaları kabul olan kullarından eylesin bizi inşallah
canım okudum bir gün önce bildirim yapmıştım gözden kaçmış olabilir. Okuyorum günlük canım hatta haftasonu dualarımı da alıyorum bazen hafta sonları giremiyorum üstümde kalmasın. Okurum günlükCanim dunku dua lari okudugunu yazmadin yazdinda benim gozumden mi kacti baktim goremedim.
Canim kusura bakma gozumden kacmis olabilir. Hatta etkinliklerine baktim yazmismisn diye persembe gununu goremedim ondan canim. Allah kabul etsincanım okudum bir gün önce bildirim yapmıştım gözden kaçmış olabilir. Okuyorum günlük canım hatta haftasonu dualarımı da alıyorum bazen hafta sonları giremiyorum üstümde kalmasın. Okurum günlük
AMİNNNN AMİNNNN insallahhhh allah razı olsun rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah19 KASIM 2015 PERŞEMBE
10. S sidetr
11. sevdakusum
12. ayseygt1453
KIZLAR DUALARINIZ BITTI RABBIM KABUL ETSIN INSALLAH TEZ ZAMANDA HAYIRLI SAGLIKLI IMANLI EVLAT NASIP ETSIN