- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
- Konu Sahibi feraheymen
-
- #1.161
Canim bu sekilde okumuyorum ama annem le 70 bin kelime i tevhid okuyoruz suan 40 bin civari okuduk sagolsun annem okuyo :) bende yetistirebilirsem okumaya calisiyorum. Allah razii olsunn canim benimm yaaa Rabbim kabul etsinn dualarimizi insallahhhh tez vakitte evlerimiz evlat sesleriyle şenlensin.feraheymen
Canım benim
Çocuk sahibi olabilmek için.Öncelikle Allahü Teâlâ’dan hayırlı ve salih evlat istemek gerekir.
Sabah ve yatsı namazlarının sonunda bu niyetle (1000) defa “Kelime-i Tevhid” “Lâ İlahe illallah Muhammeden Resulüllah” zikri yapılmalıdır.
Allah tüm isteyen kardeşlerimize sağlıklı-salih ve hayırlı evlat versin.
Canım benim bunuda denedinmii denemediysen vesile olur inşallah rabbimiz miniklerimizi hayırlı kılsın nasip olsun inşallah seninde sabırla duayla minigin nasip olacak inşallah
Allahım kabul etsin inşallah inşallah vesile olurCanim bu sekilde okumuyorum ama annem le 70 bin kelime i tevhid okuyoruz suan 40 bin civari okuduk sagolsun annem okuyo :) bende yetistirebilirsem okumaya calisiyorum. Allah razii olsunn canim benimm yaaa Rabbim kabul etsinn dualarimizi insallahhhh tez vakitte evlerimiz evlat sesleriyle şenlensin.
Dua değişmiş galibaDUAMIZ
"İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm."="Muhakkak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir." (Hicr, 15/81)
TOPLAM 1267 ADET OKUNACAK
HER GÜN 3 KİŞİ İÇİN OKUYORUZ
40+40+40=120 ADET OKUNACAK
DUASI OKUNAN KİŞİ KENDİSİ İÇİN 40+27=67 ADET OKUYACAK
GÜNLÜK BİLDİRİM YAPILACAK
2 GÜN BİLDİRİM YAPMAYAN LİSTEDEN ÇIKARILACAKTIR.
LÜTFEN DÜZENLİ OKUYALIM.
LİSTE KİŞİ ALIMINA KAPALIDIR.
16 KASIM 2015 PAZARTESİ
1.elzem__ (EMEL)
2.cider13 (CANAN)
3. G guzbahar
ARKADAŞLARIMIZ İÇİN OKUYORUZ
1.elzem__ (EMEL)_____OKUDU
2.cider13 (CANAN)____
3. G guzbahar ____________
4.cansu1109 ___________
5. @hofuntu (ASUMAN)__ OKUDU
6.hayalimm77 (SELİN)_
7.tubatesbih ___________ OKUDU
8.eilenn (AYLİN)_______
9.mrym5579 ____________
10. S sidetr ________________
11.sevdakusum _________
12.ayseygt1453 __________OKUDU
13.Seriii (ŞEHRİBAN)____
14.Pofidik kedii (DİLEK)_
15.saydin78 (SEVDA)_____
16. İlknur _________________
17. T tosbagg (SULTAN)_____
18.Cry- __________________
19.whiterose00 ___________
20.eniseeeemmm _________
21.feraheymen (ZELİHA)_
22. G goxall ________________
23.mini87 ________________
24.majesteleri _____________
25._meleq06_ _______________
26. D Duambelli _______________
27.ya se min ______________
28.ebican_040506 (EBRU)____
29.nisamelek (EDA)__________OKUDU
30.htchmd (HATİCE)_________OKUDU
31. B belgeseller ________________
aminnnn canımmm rabbim kabul etsin inşallah yüreğine sağlıkAMİN DİYELİM BİRLİKTE KIZLAR :)
Bismillahirrahmanirrahim
YA ERHAMERRAHİMİN
YA ERHAMERRAHİMİN
YA ERHAMERRAHİMİN
Allahım kapına geldik ellerimizi açtik dua ediyoruz sana. Biliyoruz sen her şeye KADİRSİN. Yüce Rabbim 99 isminle bilmedigimiz butun isimlerinle sana yalvariyoruz. YA RABBİM hastalara şifa dertlilere deva borçlulara eda sıkıntıda olanlara çıkış kapisi nasip eyle.
Allahım verdiğin bütün nimetlerine yarattığın bütün varliklarin sayisinca sonsuz şükrediyoruz.
ELHAMDULLİLLAH
ELHAMDULLİLLAH
ELHAMDULLİLLAH
Ya RABBİ hatalarimiz var biliyoruz ama sana sıgınıyoruz senden af diliyoruz merhamet et bizlere Allahım. Biliyoruz ki sen tevbeleri çokça kabul edensin sen merhametlisin.Bizleri affet Allahim
ESTAĞFİRULLAH EL AZİM
ESTAĞFİRULLAH EL AZİM
ESTAĞFİRULLAH EL AZİM.
ALLAHIM peygamberimiz HZ.Muhammed (S.a.v) in
“Bir Müslümanın, yanında bulunmayan din kardeşine yapacağı dua kabul olunur. Bir kimse din kardeşine hayır dua ettikçe, yanında bulunan görevli bir melek ona, ‘Duan kabul olsun, aynı şeyler sana da verilsin.’ diye dua eder.”
Hadisine uyarak birbirimize dua ettik. Dualarimizda hatalarimiz varsa affet..
EVVEL OLAN SENSIN ALLAHIM.
RABBIM BURADA DUA EDEN BUTUN KARDESLERIMIZE HAYIRLI AKLEN FIZIKEN RUHEN SAGLIKLI IMANLI SENIN SEVDIGIN KULLARINDAN OLAN SALIH SALIHA EVLATLAR NASIP EYLE. SEN KAPALI KAPILARI AÇANSIN SEN YARATANSIN YOKTAN VAREDENSIN SURET ŞEKIL VERENSIN ALLAHIM YA HALIK BARIU YA MUSAVVIR ISIMLERINLE YOKTAN VARET BEBEKLERIMIZI. SENDEN EVLAT ISTEYEN TANIDIGIMIZ TANIMADIGIMIZ BUTUN KARDESLERIMIZE NASIP ET RABBIM.
Allahım sen ahiretimizde de dünyamizda da güzellikler iyilikler nasip eyle. Affettigin kullarinin arasina bizleride Al.
Allahim bizleri nefsimizden koru. bir an bile nefsimizin isteklerine kapilmamiza izin verme.
Allahim peygamber efendimiz Hz. Muhammed (S.a.v) e al ve ashabina salatu selam eyle
ALLAHUMME SALLI ALA SEYIDINA MUHAMMEDIN VE ALA ALI SEYIDINA MUHAMMED
ELHAMDULLILLAHIRABBILALEMIN
DUALARIMIZIN KABULU ICIN ve GUNAHLARIMIZIN AFFI ICIN EL FATIHA OKUYALIM
AMINNNNNN
1.elzem__ (EMEL)
2.hayalimm77 (SELIN)
3.ayseygt1453
4. @izzetefe
5.mini87
6.Pofidik kedii
7. İlknur
8.tubatesbih
9.sevdakusum
10. G guzbahar
11. S sidetr
12.Seriii (ŞEHRİBAN)
13._meleq06_
14.feraheymen (ZELİHA)
15.cansu1109
16.ebican_040506 (EBRU)
17. T tosbagg
18.mrym5579
19.cider13 (CANAN)
20. @hofuntu (ASUMAN)
21.eilenn (AYLİN)
22.Cry-
23. @tsefem28
24. B belgeseller
25.nisamelek (EDA)
26.saydin78 (SEVDA)
olsun canım umut hep var ,rabbim türlü şekilde sınıyor bizleri ,hayırlısını nasip etsin inşallah.yüzünüzü güldürsün ..Biz ayları Coktaaan geçtik..yıllara donuyoruzzz..
Allah senden razi olsun. Yeni duamizi görünce hah dedim iste bu.. Ne zamandır hep niyetlendim ama bir türlü okumak nasip olmadi..insallah bebeklerimize yaklaşıyoruz..insallahCanim bu sekilde okumuyorum ama annem le 70 bin kelime i tevhid okuyoruz suan 40 bin civari okuduk sagolsun annem okuyo :) bende yetistirebilirsem okumaya calisiyorum. Allah razii olsunn canim benimm yaaa Rabbim kabul etsinn dualarimizi insallahhhh tez vakitte evlerimiz evlat sesleriyle şenlensin.
Ben bugun icin 120 tane okudum insallah. Okuduktan sonra kafama takildi gunluk 40 mi okuyacagiz 120 mi?feraheymen
Kisi basi 40 tane 3 arkadasimizin icin okudugmz icin toplamda 120 okuyoruz. Sizin duaniz okudungu gun kendiniz icin 40+ 27 =67 okuycksnzferaheymen dualarımı alıyorum. İnşallah gün içinde okur bitiririm. 120 tane okuyoruz değil mi?
Yeni duamiz derken canim listenin basinda yaziyor kelime i tevhidle karistirma o yaziyi alintilamissinda anlayamadimAllah senden razi olsun. Yeni duamizi görünce hah dedim iste bu.. Ne zamandır hep niyetlendim ama bir türlü okumak nasip olmadi..insallah bebeklerimize yaklaşıyoruz..insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?