- 7 Mayıs 2015
- 199
- 241
- 103
- 37
- Konu Sahibi feraheymen
Dualarimi aldim cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canim okunuyor cunku hz.zekeriyanin duasi bu canim ayet veya sure degil ayette gecen duayi okuyoruz :)Iyi aksamlar. feraheymen canim adetliyken de okunur mu acaba? Emin olamadım da..
8 kasimda belli mi olcak canimBende okudum canim feraheymen Rabbim hepinizden razi olsun. Tez vakitte saglikli ömürlü hayirli evlatlar nasip etsin hepimize.
Gecen ay yumurtlama takibi yaptirdim. 8 kasimi bekliyorum sonra dua zincirine denk geldim tevafuk. Rabbim inşaallah sizin dualariniz hurmetine nasip etmiştir bbebeğimi belki de.
Tamam o zaman bugunku duami da aliyorum canimEvet canim okunuyor cunku hz.zekeriyanin duasi bu canim ayet veya sure degil ayette gecen duayi okuyoruz :)
Evet canim 8 kasim regl tarihim. İnşaallah olmam ve hamileyimdir bakalim kismetizzetefepost: 43363273 .!.:8 kasimda belli mi olcak canim
Allah kabul etsin canim benim :) hepimize dua et insallahh guzel kizlarinda dua etsin bizlere24. izzetefe
25. esyel arkadaşlarimiz icin okuyoruz.
feraheymen canım benim Dualarımı aldım ALLAHIM kabul etsin inşallah
Insallah yarabbimEvet canim 8 kasim regl tarihim. İnşaallah olmam ve hamileyimdir bakalim kismet
Ben annemin küçük kızı sudenaz tabikide okurum ALLAH isteyenlere nasib eylesin inşallah ama ben eminim ki bir gün hepinizin bebeği olacak inşallah benimde kardeşim olur dualarımdasınız Allahım kabul etsin inşallah annemede sizede çekmeye başlıyacağım şimdi hepinizeAllah kabul etsin canim benim :) hepimize dua et insallahh guzel kizlarinda dua etsin bizlere
canım okudum bugunun duasını ancak girebildimElifAhsen02 canim haber vermedin.