- Konu Sahibi feraheymen
-
- #3.201
canım ne zamana kadar çünkü bu gün okuyamam başım çatlıyo migrenim tuttu ama yarın okurum inşallah zamanını yazkızlar tüp bebek tedavisindeyim şuan ve 500 yasin okutuyorum 40 tane kaldı okuyabilecek olan var mı rica etsem Allah razı olsun şimdiden.. Rabbim tez zamanda hepimizin yüzünü güldürsün inşallah duayla kalın..
Canim ben 1 tane aliyim simdilik ne zamana kadr okunacakkızlar tüp bebek tedavisindeyim şuan ve 500 yasin okutuyorum 40 tane kaldı okuyabilecek olan var mı rica etsem Allah razı olsun şimdiden.. Rabbim tez zamanda hepimizin yüzünü güldürsün inşallah duayla kalın..
cumaya kadar tatlımCanim ben 1 tane aliyim simdilik ne zamana kadr okunacak
Allah razı olsun tatlım yaa cümlemizin yar ve yardımcısı olsunsevdakusum canım diğer topikte cumaya kadar demişsin cumaya kadar 10 tane yasini şerif alıyorum ALLAH YAR YARDIMCIN OLSUN
Rabbim şifa verdin canım benimcanım ne zamana kadar çünkü bu gün okuyamam başım çatlıyo migrenim tuttu ama yarın okurum inşallah zamanını yaz
Kız Pazartesi yazacaktım niye cumartesi yazmışım.Bu arada hafta sonunu ve pazartesiyi okudum canım yanlışlık olmasın.Canim cumartesi okudum demissin haftasonu dualarini okumadnmi pazari
Tamam canim okuyunca haber veririmcumaya kadar tatlım
Allah razı olsun tatlım yaa cümlemizin yar ve yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?