- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
- Konu Sahibi feraheymen
-
Bugün dua günü benimdi. Allah hepinizden razı olsun. Tez vakitte Rabbim hepimize evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin inşAllahPofidik kedii saydin78 KIZLAR DUANIZ BITTI ALLAH KABUL ETSINN RABBIM KABUL ETSIN.TEZ ZAMANDA HAYIRLI SAGLIKLI IMANLI EVLATLAR NASIP ETSIN
Aminnn canimm aminnn insallahh.Bugün dua günü benimdi. Allah hepinizden razı olsun. Tez vakitte Rabbim hepimize evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin inşAllah
Pofidik kedii saydin78 KIZLAR DUANIZ BITTI ALLAH KABUL ETSINN RABBIM KABUL ETSIN.TEZ ZAMANDA HAYIRLI SAGLIKLI IMANLI EVLATLAR NASIP ETSIN
Allah razı olsun sorun azospermdi toplam öğrenme ve işlemle birlikte bir yıl sürdüdualarımı okudum
hayırlı olsun. ne kadar sürede hamile kaldın sorun neydi
Azosbebiniz neydi rabbim kucağinada almayı nasıp etsinAllah razı olsun sorun azospermdi toplam öğrenme ve işlemle birlikte bir yıl sürdü
hiç sorun değil ama bana okunduysa huzursuz oldum şimdi. Allah razı olsun hakkınızı helal edin, her zaman dualarımdasınız.Cuma baslayacgmizi soylemstm cnm. Senden haber gelmesni bekledim hatta dua gununde gecti okundu. Baya bi yazdim ama cvp olmayinca cikardim listeden.kismet cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?