- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
- Konu Sahibi feraheymen
-
- #2.541
Tamam tatlim Allah kabul etsin beni de gulumsettin :)ahahaha pardon Canm cok güldüm . persembe icin duamı okudum bu arada
Tamam canim olur oyle seyler bende baktimda acaba gozumden mi kacti diye. Allah kabul etsinBugun ve yarinki dualarimi okudum canim aslinda bildirim yapmistim ama internetim yavaslayinca gitmemis demek ki :)
Aminn canım amin cümlemize inşallahh..1.elzem__ (EMEL)
2. G goxall
3. G guzbahar
4.tubatesbih
5.Yeniayyeni (ASUMAN)
6.ebican_040506 (EBRU)
7. M ms92
8.Cry-
9.Pofidik kedii (DILEK)
KIZLAR DUALARINIZ BITTI ALLAH TEZ VAKITTE HAYIRLI SAGLIKLI IMANLI EVLATLAR NASIP ETSIN. EVLERINIZ YAVRULARINIZIN SESLERİYLE ŞENLENSIN.
Burda okudu diye yazmayinca kendimi kul hakkina girmis gibi hissediyorumTamam canim olur oyle seyler bende baktimda acaba gozumden mi kacti diye. Allah kabul etsin
Pesinizi birakmam her turlu soruyorum canim :))))))))) şaka şaka cok sukur cok fazla sorun yok bu konuda bizim listede :)Canim Aminn inşaAllah.Burda okudu diye yazmayinca kendimi kul hakkina girmis gibi hissediyorum
Rabbim herkesin duasini kabul etsin
Sorun yok çünkü çokguzel takip ediyorsun maşallah Allah razı olsunPesinizi birakmam her turlu soruyorum canim :))))))))) şaka şaka cok sukur cok fazla sorun yok bu konuda bizim listede :)Canim Aminn inşaAllah.
Allah sizdende razi olsun :)Sorun yok çünkü çokguzel takip ediyorsun maşallah Allah razı olsun
Amin kere amin Rabbim herkesin muradıni versin ins tüm arkadaşlarınAminn canım amin cümlemize inşallahh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?