- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
- Konu Sahibi feraheymen
-
- #2.421
AMİN TATLIM RABBİM DUALARI İŞİTENDİR. DUALARLA GELECEK İNŞALLAH YAVRULARIMIZListemiz hayırlı olsun. Rabbim YA VARİS ismi hürmetine nasip etsin sağlıkla meleklerimizi bize.. Ettiğimiz onca dua elbet yerini bulacak. Allah sabredenlerle beraberdir.. Allah kabul ve makbul eylesin aminnn..
Aminnnnn ecmainnnnRabbim hepimizin dualarımızi kabul etsin hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhhhh
Aminnn YARABBİM AMINNNNferaheymen hayırlı olsun yeni liste Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşaAllah
Canim tesekkur ederim elimden geldigince anlatmaya calistim karisiklik olmasin :) aminn insallah canimm benimcanm masallah ne guzel açıklayarak yazmışsın . ins yeni listemiz bize hayırlı olur guzel haberler alırız Allah'ın izniyleferaheymen
Katılıyorum canım sanaferaheymen okudum canım Rabbim kabul etsin inşaAllah.. Çok çabuk bitiyor esma yanına kelimeyi tevhid yada salâvat falan koyulsa nasıl olur arkadaşlarda kabul ederse tabi
Ya canim suan duzenledim zaten sabahtan bununla ugrasiyorum :))))) salavat ekliycm simdi basinaya musavvir de ekleyebiliriz aslında .
Canimbenide ekler misin adım pınar Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip eylesin ins ❤AMİN TATLIM RABBİM DUALARI İŞİTENDİR. DUALARLA GELECEK İNŞALLAH YAVRULARIMIZ
Canimm ekledim seni kafana takilan bisi varsa sorabilirsin duamiz yarin basliyor ama ben listeyi bugunden paylastim. Hergun okudugunu bildrmen gerekiyor 2 gun bildirim yapmayn listeden cikariliyor. Hosgeldin aramiza beni kirmadin :))C
Canimbenide ekler misin adım pınar Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip eylesin ins ❤
Canım benim kader arkadaşım seni kirarmiyim hiç teşekür ederim davetin için ama benim on gün snra tedavim başlıyor çok stresliyim canim bende Rabbim yardımcımız olsun ins hepimizin..anlaşıldı canim buradayım bende artık ozman ins dualarla buluşalım☺Canimm ekledim seni kafana takilan bisi varsa sorabilirsin duamiz yarin basliyor ama ben listeyi bugunden paylastim. Hergun okudugunu bildrmen gerekiyor 2 gun bildirim yapmayn listeden cikariliyor. Hosgeldin aramiza beni kirmadin :))
Ayyy canim insallah vesile olur burdaki dualar. Rabbim seni yavruna kavusturur insallahCanım benim kader arkadaşım seni kirarmiyim hiç teşekür ederim davetin için ama benim on gün snra tedavim başlıyor çok stresliyim canim bende Rabbim yardımcımız olsun ins hepimizin..anlaşıldı canim buradayım bende artık ozman ins dualarla buluşalım☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?