- 18 Haziran 2009
- 925
- 1.243
- 313
- Konu Sahibi feraheymen
-
- #2.121
ayyy canım hayırlı olsun inşallah hamilesindir çok sevindim :) rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallahkızlaaaaar bugün test yaptım hamileym galia tam belli değil ama inşallah öyledir nolur bugün bana dua eder misiniz sağlıklı olsun diye
ayyy canım hayırlı olsun inşallah hamilesindir çok sevindim :) rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah
kızlaaaaar bugün test yaptım hamileym galia tam belli değil ama inşallah öyledir nolur bugün bana dua eder misiniz sağlıklı olsun diye
Canım hayırlı olsun çok sevindimkızlaaaaar bugün test yaptım hamileym galia tam belli değil ama inşallah öyledir nolur bugün bana dua eder misiniz sağlıklı olsun diye
Canım hayırlı olsun çok sevindim
İnşallah Allah gönlüne göre versinSAĞOL CANIM BNM AKŞAMA BELLİ OLCK BKLIM KESİNLEŞÇEK İNŞALLH HAMİLEYMDİR
Hayirliii olsunn canim insallahhh kan.sonucunda pozitif cikar. Listemizin ilk hamisi olursunkızlaaaaar bugün test yaptım hamileym galia tam belli değil ama inşallah öyledir nolur bugün bana dua eder misiniz sağlıklı olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?