dualarınızı esirgemeyin ne olur

umudumsunbebegim

Guru
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2007
483
3
316
kızlar ben 32. haftamda yani 2 gün önce erken dogum yaptım bebegimin durumu kritik zor bir dogum oldu ama bebegim için herşeye degerdi 2.500 gram dogdu haftasına göre kilosu iyiydi ama doktor hanım 3 ay küvezde kalması gerektigini organlarının tamamen gelişmesi gerektigini kilosunun normalin üstünde oldugunu bunun için çabuk atlatacagını söyledi ama çok korkuyorum yenidogan sarılıgı oldu yavrum delik deşik oldu küvezde ne olur dua edin bebişim için Allah rızası için biran önce çıksın küvezden ne olur dualarınızı esirgemeyin doktor uyarmıştı beni erken dogum olur yat dinlen diye yattım dinlendim ama bebişşim erken gelmek istedi agladım bebegim şimdi sırası degil diye haykırdım dikiş atıldı dogum gerçekleşmesin diye ama kararlıydın dünyaya gelmeye yavrum ne olur dayan benneyaptımki :a015:

Caniiiimmm...
Allah'im bebegini korur insAllah, sen hic üzülme.
Benim bir tanidigimin bebegide ayni sekilde 3 ay küvezde kaldi, ama simdi 6-7 yaslarinda ve cok saglikli bir kizz cocugu. Merak etme bebisin dayanacak insAllah, Rabbim onun minik bedenine dayanma gücü verir, evladinida sana bagislar insAllah canim.

Ama onu melekler koruyordur ki şimdi..
Dualarım seninle,erken gelmeye karar vermiş o,dünyaya da tutunur.
Sen inançlı ol önce,hep olumlu düşün lütfen..

amin cnm Allah razı olsun korkuyorum çok korkuyorum oğlumu utkumu kaybetmekten çok korkuyorum Allahım sabır ver mafoldumben

Canım,yavrularımız sözkonusu olunca dünya duruyor,tırnakları taşa değmesin,innnşşşaaallllaaaah yavrunu sağlıkla ve de sıhhatle kucağına alırsın,bakarsın büyütürsün...Allahım şifalar versin bebişimize,kendini üzme diycem ama elde değil,sen yinede bebeğini düşünerek güçlü ol,sağlıklı olki bebeğine iyi bakabilesin...Sevgiyle kal

Ama onu melekler koruyordur ki şimdi..
Dualarım seninle,erken gelmeye karar vermiş o,dünyaya da tutunur.
Sen inançlı ol önce,hep olumlu düşün lütfen..

umudumu asla yitirmedim yitirmemde ama bir görseniz bebegimin her tarafı delik deşik içim kaldırmıyor boguluyorum kimbilir canı nasıl acıyordur Allahım yardım et mafoldumben

amin Allah razı olsun dualarınız için bebegim için güçlü olmak zorundayım ama dayanamıyorum kimafoldumben

amin cnm Allah razı olsun korkuyorum çok korkuyorum oğlumu utkumu kaybetmekten çok korkuyorum Allahım sabır ver mafoldumben

Korkma canim,Allah'in izniyle olmaz birsey insAllah.
Sonucta erken dogmus, küvezde kalmasi cok normal, orda iyice pekisecek, güzellesecek sonrada annesinin kucaginda olacak insAllah

tüm dualarim sizinle canimya.bi anne olarak cok iyi anlyiorum korkunu ama insallah yawrunu kucagina aldiginda unutcaksin cnaimyaa.gelismelerden haber et bize olurmu.

kıyamam canım..

herşeyin iyisini düşün herşey iyi olacak Allahın izniyle..

dualarımız bebeğin ve seninle. en yakın zamanda kollarına alırsın inş.

allah analı babalı büyütsün tabi dualarımız bebeğinle üzülme
benim bebişimde erken doğdu.üstelik 700 gram 580 gramlara kadar düştü.
martta 6 olacak çok iyi kilosu iyi bence 3 ay bile kalmaz küvezde sen yüreğini ferah tut.
canını sıkmaki sütün üzüntüyle gitmesin çünkü en çok anne sütüne ihtiyacı var.
güzel haberlerini bekliyoruz.opuyorumnanaktan

Allah yardımcın olsun canım, içini ferah tut o senden daha dirençli çıkacaktır onun yardımcıları yanındadır merak etme.
Dayımın oğlu için doğduğunda yaşamayacak demişlerdi, 1 aya yakın küvezde kaldı 8 aylık doğmuştu ama 7 aylık gelişimindeydi, çok şükür ki gelişememesi sayesinde yaşadı bi tanemiz. Martta 4 yaşına girecek, maşallahı var şimdi. Kimse inanamıyor doğan çocuğun o olduğuna şimdi. Her şeyde bi hayır vardır canım, dualarımız da müşterek zaten. Sen yeter ki Allah'a güven.
Allah bebeğini kucağına aldığın, doğum günlerini geçirdiğiniz günleri de göstersin inşallah sizlere.

canım dualarım senınle hıc korkma korkulacak bırsey olsaydı doktorlar bu konuda katıdır bılırsın rıskı var felan derdı bak guzel konusmus doktor hem 32 hafta cok ıyı 2.5 kıloda ıyı masallah 5 aylı bebeklerı yasatıyorlar 1-2 ay sıkıntı cekersınız duzelır ınsallah

30 haftalık doğurdum bende, 1170 gr'dı daha. 40 gün kaldık hastanede.
evet haklısın, bir anne için çok zor evladını o şekilde damar yollarıyla, hortumlarla görmek. ama inan o minicik bebekelr hepimizden güçlü oluyorlar.
3 ay kalacağını sanmam kuvözde. 26 haftalık 680 gr doğan bebek bile 83 gün sonra taburcu olmuştu biz yatarken.
bir an önce kucağına alacaksın umutsuzluğa kapılma sakın.
sen ayakta ol ki bebeğine destek olabilesin.

canımm benimm yaaa.aklına kötü şeyler getirme.umutsuzluğa kapılmaa.allahın izniyle bi an önce toparlanıpp çıkıcak ordann minik utku
dularımm seninlee tatlımmm:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…