Canlarım az önce ablamın rahatsızlandığını öğrendim .Uzaklık ,hasretlik ne kadar zor.Dualarınızı bekliyorum .KK Ailemizin dualarının gücüne inanıyorum .
Canlarım, dualarınız ,güzel dilekleriniz ve ilginiz için çok teşekkür ederim . Sevdiklerimizin üzüntülü haberi çok can acıtıyor.Telefonun çalması ve diğer ablamın ağlayarak konuşmasıyla bir anda neye uğradığımı şaşırdım.Bilirsiniz, böyle bir durumda ilk akla gelen acı haberdir.Neyseki daha sonra ablamın rahatsız olduğunu öğrendiğimde içim biraz olsun rahatladı.Ama uzaklık ,çaresizce beklemek zamanın bir türlü geçmemesi,stres beni çok yıprattı. Daha sonra gelen habe,r vucudun attığı pıhtının konuşma merkezini etkilemiş olduğu, bir çeşit yüz felci geçirdiği, ağzına hakim olamadığıydı.Doktor zamanla bu durumun düzeleciğini sadece sabır ve zaman gerektiğini söylemiş .Şimdi beklemedeyiz .Yavaş yavaş konuşmaya başladığını bugün öğrendim .Çok şükür Allah kimseye hastalık ve acı vermesin .Canım ailem tekrar tekrar teşekkür ederim herşey için .Öpüyorum hepinizi .Sevgiler .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?