• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dualarınıza ihtiyacım var

burge

Bismillahirrahmanirrahim
Kayıtlı Üye
15 Mart 2009
244
0
96
Diğer
Merhaba Arkadaşlar,
Yaklaşık 1 hafta sonra dondurulmuş embriyolarla transferim olacak inşallah. Hepinizin dualarınızı bekliyorum.
Sevgiler...

canım, Rabbim kalbine göre versin ve meleklerine kavuştursun seni..inşallahh herşey bu defa yolund gider ve müjde verirsin bize..pozitif ol nolur.. bu defa olacak de.. moral herşeyden daha önemli...unutma canım..

canım inş herşey çokk guzel gıder..........bebişlerın sana sıkıca tutunur...............inş...canım

canım inşallah ya pozitif sonucu werırsın burdan canım ınan bu gece senın için de dua edıcem we ben we tum isteyenler için allah yardımcımız olsun dualarımızı kabul etsın inşallah canım ......

idilengin, el muallim, tramissu 1986 hepinize çok teşekkür ederim. Aslında bu benim ilk denemem olacak. . Yumurta toplamadan sonra transferim yapılmadı ve donduruldu. ınşallah rabbim hayırla sonuçlandırır ve bir daha gerek kalmaz diye diliyorum. Aslında foruma zaman zaman girip bakıyordum ama yazmıyordum. Fakat yaklaştıkça heyecanlanmaya başladım ve sizlerden ve dualarınızdan güç almak istedim sanırım.ınşallah Allahım hepimize sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü evletlar verir en kısa zamanda Amin.

amin canım dularımızı ve inancımızı eksik etmezsek inanıyorum en doğru zamanda verecek rabbim bebeklerimizi.. hayır haberler ver bize :)

inşaallah hayırlısıyla sağlıkla bebişine yada bebişlerine kavuşursun canım.Allah gönlündekini hayırlı kılsın hakkında.salat_ı tefriciye oku bol bol.sağlıcakla kal.sevgiler...

bende dondurulmuşlarla hamileyim inşallah sende öyle olacaksın olumlu güzel şeyler düşün herşey çok güzel olacak göreceksin.dualarımız seninle canım

Back