dualariniza ihtiyacim var kizlar

kaymaklim

bismillah
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2008
973
3
96
Fransa
canlarim benim hepinizden allah razi olsun bazilarinizin beni hatirliyodursunuz benim bi kizim var 6 yasinda cok sukur ikinci icin ugrasiyoruz ama gelmek istemiyor galiba bebegim ben kasim ayinda ilk tup bebek denememi yaptim ama malesef sonuc negatifti:1no2: ben birdaha asla yapmam derken sizlerden aldigim destek sayesinde tekrardan tup bebek deneme karari aldim su anda ignelerime basladim ama kafam cok karisik kesinlikle olmicak gibi hissediyorum ilkinde kendimii okadar kaptirmistimki kesin olucak diyee:1no2: ben neden negatif sonuc oldugunu arastirdim bu genelde erkekten kaynaklanirmis offffffff benim esime tese uyguladilar o sekilde sperm buldular anlamiyorum sperler sagliksiz olsa hic denerlermi tup bebegi yeniden sperm almalari icin ameliyat olmasi lazim esimin oda en az 1 sene surer ben napicam kizlar burdaki doktorlarla bile istedigim gibi derdimi anlatamiyorum ben 7 senedir fransadayim anliyacaginiz elimden hic bise gelmiyor dua etmekten baska dularinizi eksik etmeyin ben ve tum bebek isteyenlerden ben annelik duygusunu yasadim bununla avunurum rabbim hic bebegi olmayanlarin yuzunu guldursun sonrada benim insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:a.s.sizlkeri cok seviyorum allaha emanet olun

canım yaa inşallah olur ikinci çocuğun da ..
bak hem ne güzel demişsin bir tane Allah uzun ömürler versin çocuğun var , inşallah nasibi varsa diğeri de gelir dünyaya .. memlekete izine gelme durumunu yok mu , biliyorsundur , Türkiye bu konuda bir çok ülkeden ileride ve dışarıdan çok hasta alıyor bu yönde ..
bir de şansını burada dene istersen ..
eşi ameliyat olup daha 6. ayı dolmadan doğal yoldan hamile kaln bissürü kişi var ..
istersen keçiboynuzu krünü uygula , hem ne kaybedersiniz 3 ay deneseniz
umudunu hiç yitirme ve hakkaten şanslısınız , bu duyguyu hiç yaamamış ve yaşayamayacak olan o kadar çok insan var ki ...

Rabbim Size de bebiş isteyen diğer hanımlara da dilerim en kısa zamanda hayırlısıyla bebiş verir.
Herşeyin gönlünüzce olması dileğiyle
Sevgiler

inş canım herşey yolunda gıder ve bebişin gelır.....benımde oğlum onüç yaşında v e bende ıkıncıyı ist ...............bakalım .inş olacak..rabbım tum isteyenler tatlı bebişler versın ..........sen doktorlarınla konuş bence ..dua ile canım

cnm benim yazdiklarin icin cok tesekkur ederim ama benim baska sorunumda var esim 2004 DE TRAFIK KAZASI YAPTI SUANDA YURUYEMIYOR VE BIDAHA YURUYEMICEK ESIM 28 BEN 23 YASINDAYIM COK SUKUR YASIYOR BENIMLE HAMDOLSUN RABBIME AMA BIZIM NORMAL YOLDAN OLMA SANSI SIFIR CANIM IYI TEMENNILERIN ICIN TESEKKUR EDERIM ARTIK NASIP KISMET CANIM BENIM ALLAHIM TUM ISTEYENLERE NASIP ETSIN INS DUALARINIZI EKSIK ETMEYIN BENDEN VE TUM ISEYENLERDEN a.s.:1hug:

RABBIM SANADA NASIP ETSIN CANIM BENIM INS RABBIM HAYIRLI DULARINI KABUL ETSIN BAKALIM CNM BENIM BU SEFER AYRINTILI BI SEKILDE ANLATMASINI ISTICEM DOKTORUMDAN DEDIGIN GIBI CUNKI BOYLE OLMUYOR KENDIMI BOSUNA TEDAVI OLUYOR GIBI HISSEDIYORUM :bbo: CANIM BENIM SENIN ICIN ICINDE DUA EDICEM ALLAHA EMANET OLa.s.

canımm çok sağol rabbım kımın nerde sıkıntısı varsa gıdersın inş......amelıyat olunca eşınden fazla sperm yanı bulabıldıklerını bulup dondursalar tekrar amelıyat olmasına gerek kalmaz ama bunları doktorunla konuşman lazım canım inş herşey gönlune gore olur.........tum isteyenlere tatlı bebişler versın rabbım

ca-nım geçmiş olsun allah şifa versin üzülme bak ne güzelki bi çocuğun var allah ona uzun ömürler versin allah inşallah 2.ciyi verir sana tek duamız bu benimde bebğim olmuyor ben 9 aylık evliyim benim fsh yüksek ondan çocuğum olmuyor yaşımda 40 tüp bebk deneyeceğiz dr ilk ve son şansın dedi adetim geldiğinde tedaviye başlıcaz inşalah tutar çok üzülüyorum ama elimden bişey gelmiyor allah ne derse o oluyor senin yaşın genç eşinde genç daha keçi boynuzu yedir eşine faydasını görürüsünüz canım sende bi sorun varmı?eşim yürüyemicek diyorsun benimde eşim yürüyemiyor ama onda sorun yok sorun bnde çıktı allah herkesin dualarını kabul etsin canım sağlıcakla kal :1hug:

Rabbim yardımcınız olsun,
diğer yavrunuza can sağlık versin.
herşey gönlünüzce olsuna.s.

cnm
sagol rabbim kocanada acil sifalar versin esimdede bendede sorun cikmadi ama ilk tup bebek denememiz negatifti ben kasimda denemistim simdi ikincisi icin basladim ignelere ama yine olmicak diye korkmuyor degilim :1no2: yine uzulmek istemiyorum ya daha simdiden fena strese girdim artik hayirlisi olsun ikimiz icinde canim benim ins sana en kisa zamanda verir rabbim dularini kabul eder allaha emanet ol dualarimdasin:teselli:a.s.

::slm blmym bu msj oknckmı ama yzmkta fayda vr dedm biliymsn sen ikinci çock için uğraşyn senin sofranda tatlı vr tuzlu için uğraşyn benm sofrm bombş bilmem anlata bildmmi hayrlısı olsn hakkın

::slm blmym bu msj oknckmı ama yzmkta fayda vr dedm biliymsn sen ikinci çock için uğraşyn senin sofranda tatlı vr tuzlu için uğraşyn benm sofrm bombş bilmem anlata bildmmi hayrlısı olsn hakkın

cnm benim sen beni iyi anlamamissin belli evet haklisin rabbime binlerce kez hamdu senalar olsunki esim kaza yapmadan once kizimi bize bagisladi canim benim rabbim benden once insaallah sana nasip etsin hayirli bi evlat benim elimden bisey gelmez dua etmekten baska benim insanlardan dua istememin sebebi esim bidaha yuruyemicek ve gunde taM 40 tane ilac iciyor birakmasi imkansiz bu ilaclari ve eger rabbim nasip ederse ikinciyi istiyorum eger musade edersen bu benim en dogal hakkim ben 23 yasindayim cnm benim hayattan kopamam degilmi??? neyse canim ins rabbim sana enkisa zamanda nasip eder hem tatli hemde tuzlu rabbim dualarini kabul etsin:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…