canım yaa inşallah olur ikinci çocuğun da ..
bak hem ne güzel demişsin bir tane Allah uzun ömürler versin çocuğun var , inşallah nasibi varsa diğeri de gelir dünyaya .. memlekete izine gelme durumunu yok mu , biliyorsundur , Türkiye bu konuda bir çok ülkeden ileride ve dışarıdan çok hasta alıyor bu yönde ..
bir de şansını burada dene istersen ..
eşi ameliyat olup daha 6. ayı dolmadan doğal yoldan hamile kaln bissürü kişi var ..
istersen keçiboynuzu krünü uygula , hem ne kaybedersiniz 3 ay deneseniz
umudunu hiç yitirme ve hakkaten şanslısınız , bu duyguyu hiç yaamamış ve yaşayamayacak olan o kadar çok insan var ki ...
Rabbim Size de bebiş isteyen diğer hanımlara da dilerim en kısa zamanda hayırlısıyla bebiş verir.
Herşeyin gönlünüzce olması dileğiyle
Sevgiler
inş canım herşey yolunda gıder ve bebişin gelır.....benımde oğlum onüç yaşında v e bende ıkıncıyı ist ...............bakalım .inş olacak..rabbım tum isteyenler tatlı bebişler versın ..........sen doktorlarınla konuş bence ..dua ile canım
ca-nım geçmiş olsun allah şifa versin üzülme bak ne güzelki bi çocuğun var allah ona uzun ömürler versin allah inşallah 2.ciyi verir sana tek duamız bu benimde bebğim olmuyor ben 9 aylık evliyim benim fsh yüksek ondan çocuğum olmuyor yaşımda 40 tüp bebk deneyeceğiz dr ilk ve son şansın dedi adetim geldiğinde tedaviye başlıcaz inşalah tutar çok üzülüyorum ama elimden bişey gelmiyor allah ne derse o oluyor senin yaşın genç eşinde genç daha keçi boynuzu yedir eşine faydasını görürüsünüz canım sende bi sorun varmı?eşim yürüyemicek diyorsun benimde eşim yürüyemiyor ama onda sorun yok sorun bnde çıktı allah herkesin dualarını kabul etsin canım sağlıcakla kal :1hug:cnm benim yazdiklarin icin cok tesekkur ederim ama benim baska sorunumda var esim 2004 DE TRAFIK KAZASI YAPTI SUANDA YURUYEMIYOR VE BIDAHA YURUYEMICEK ESIM 28 BEN 23 YASINDAYIM COK SUKUR YASIYOR BENIMLE HAMDOLSUN RABBIME AMA BIZIM NORMAL YOLDAN OLMA SANSI SIFIR CANIM IYI TEMENNILERIN ICIN TESEKKUR EDERIM ARTIK NASIP KISMET CANIM BENIM ALLAHIM TUM ISTEYENLERE NASIP ETSIN INS DUALARINIZI EKSIK ETMEYIN BENDEN VE TUM ISEYENLERDEN a.s.:1hug:
ca-nım geçmiş olsun allah şifa versin üzülme bak ne güzelki bi çocuğun var allah ona uzun ömürler versin allah inşallah 2.ciyi verir sana tek duamız bu benimde bebğim olmuyor ben 9 aylık evliyim benim fsh yüksek ondan çocuğum olmuyor yaşımda 40 tüp bebk deneyeceğiz dr ilk ve son şansın dedi adetim geldiğinde tedaviye başlıcaz inşalah tutar çok üzülüyorum ama elimden bişey gelmiyor allah ne derse o oluyor senin yaşın genç eşinde genç daha keçi boynuzu yedir eşine faydasını görürüsünüz canım sende bi sorun varmı?eşim yürüyemicek diyorsun benimde eşim yürüyemiyor ama onda sorun yok sorun bnde çıktı allah herkesin dualarını kabul etsin canım sağlıcakla kal :1hug:
Rabbim yardımcınız olsun,
diğer yavrunuza can sağlık versin.
herşey gönlünüzce olsuna.s.
::slm blmym bu msj oknckmı ama yzmkta fayda vr dedm biliymsn sen ikinci çock için uğraşyn senin sofranda tatlı vr tuzlu için uğraşyn benm sofrm bombş bilmem anlata bildmmi hayrlısı olsn hakkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?