Dualarınıza çok ihtiyacım var

Bana Allah yeter

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2015
9
2
34
5 yıldır konuştuğum asker yolunu gözlediğim insan beni sırtımdan vurdu hep sabır beni bekle derdi ailem Allahın izniyle gelecek söz nişan en güzel günler bizi bekliyor derdi aileside beni bilirdi konuşurduk annesiyle sık sık bizim için hep dua ederdi kardeşleri yenge diye hitap ederdi bana bunların başka bir kızla söz kestiklerini duydum dünyam başıma yıkıldı annesini felan aradım açmadılar beni engellediler bu nasıl bir vicdan bu nasıl insanlik benim duygularımla oynadılar benim ahım tutarmı kızlar

Allah'ından bulsun ama Kızın ne sucu var dıyecek söz yok hayatını yenıden yaşa dürüst ve kaliteli insanlarla

Allah yardimciniz olsun, cok zor bir durum. Klişe olan bir cumle olacak ama demek ki hayirlisi boyleymis. Ah meselesi icin de Allah bilir, Allah'a havale edin demekten baska care yok. Ahim tutar mi diye beklentiye girmeyin, o beklenti ile yasanmaz. Zamana birakip yolunuza devam edin.

Allah yardımcınız olsun.. herşeyde vardır bir hayır demekki.. öyle düşünün.. yanlarına kalmaz tabikii içinizi ferah tutunn

o size ne dedi?
bitti dedi mi
yoksa ayrılmadna mı böyle bişeyi duydunuz?
sordunuz mu ona bu ne demek diye??
biraz ayrıntı verseniz...

hadi sevdiğiniz adam yaptı diyelim annesi nasıl bu kadar merhametsiz olabilir, onunda kızları var...
KESER DÖNER SAP DÖNER
GÜN GELİR HESAP DÖNER.....

inanmıyorum ya ne biçim bi vicdan. kendinden çıkmazsa yarın bir gün kendi kızından çıkar. Mevlam her şeyin mükafatını herkese öyle güzel veriyor ki sen hiç kendini yorma. duanı et ve bekle. hayatına bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…