canım idrar testi ilkine göre dahamı acık renk
ama bak belkide hamilesindir ve doktorun önlem olarak progestoron takviyesi verebilir.bana ilk hamilleiğimde hemen vermişti crinone jel.folik asit.
yani almazsan düşük de yapabilir,farkında olmazsın canım.
bu iş keyfe kalmasın bence
ama bak belkide hamilesindir ve doktorun önlem olarak progestoron takviyesi verebilir.bana ilk hamilleiğimde hemen vermişti crinone jel.folik asit.
yani almazsan düşük de yapabilir,farkında olmazsın canım.
bu iş keyfe kalmasın bence
canım bu cvp banaysa eger zaten 1 sene önce hamile kaldım 5 haftalık düşük yaptım kanaam oldu doktor progestan verdi içtigim gün düşük başkadı ne çektim sancı sancı normalde 262728 günde olurm bir kere gecikti oda 31 inci günde adet oldum ozmaan çok umutlandım idrar testi benimde silik çıkmıştı kanda baktırdım hemen nagatif çıkmıştı büyük bi hüsrann oldu oo benim için bide anksiyete panik atak tedavisi görüyroum şuan iyim doktorumda zin veriyo bebek yapmama ama kaç aydır olmuyodu bu aymı oldu eylül 22 de adet oldum bugun ayın 26 sı hala bişe yok gögüslerim şii ara ıra sag kasıgım agrıyo belim agrıyo geçiyo sıkıldım artık ümitlenmek istemiyoum
yoo sana niye yazayımki?
neden üzerine alındın bilmiyorum ama kimin ne yazdığını okumadan yazdım ben canım..
sen söyleyince okudum ne yazdığını..
ozaman sende üzerine alın..
bu iş ümitlenmek değil kesinlikle haklısınız,çok zor hamile kalmış;üstüne üstlük ilk bebeğini 4.5 aylıkken kaybetmiş,sayısız test yapmış,2 sene hamile kalmak için uğraşmış bir kadın olarak ne olursa olsun hemen test yaptırmanızı öneriyorum..
sizede sevgili mızmızada..
ki benim cevabım onaydı kahverengi leke geldi dediği için yani..
saol kızlar hep yanımda oldunuz konuma aman degıp gecmedınız cok saolun
yarın annemlerın orda dogum hastanesı var oraya sabah erkenden gıtcem bır tanıdık bır doktor onerdı dualarınız eksık etmeyın canlarım ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr