Duaların Kabulü İçin Çok Etkili Bir Hacet Namazı-Birbirimize Kılalım

Her vakit kılınır, sadece bilirsin sabahleyin gün ışımaya başlarken belli bir süre (yarım saat - 45 dakika gibi bir süre) ve akşam karanlık çökmeye başlarken namaz kılınmaz, farz namazlar bile kılınmaz. Kerahat vakti denir bunlara. Bu vakitler haricinde müsait olunca kılabilirsin.

En güzel zaman gece oluyor, yatsıdan sonra herkes uyurken. Ses yok, seda yok, kafanı karıştırcak birşey yok. Tabi gece uykudan bölünüp edilen duaların ayrı bir güzelliği de var. Ama dediğim gibi vakti yok.

Kerahat vakti dışında kılınabilir bu namaz. Ancak perşembe gecesi kılınması daha iyiymiş :)

Aynen bende onu diyordum. Kerahat vakti akşama gelince sadece ikindinin farzı kılınır onun haricinde kerahat vakti hiçbir namaz kılınmaz. Bunu seneler önce bir hoca söylemişti bana. Ben unutup sabah namazı geç kalkınca bazen hani ezandan 15-20 dakika sonra namaz kılıyordum. Gün hafif ışırken ama aslında harammış. Sabah namazını vaktinde kılamazsan mutlaka kerahat vaktinin çıkmasını, günün tamamen aydınlanmasını beklemen gerekirmiş.

Keşke vakitlice 5 vakit namaz kılabilsek

Canım ben Cübbeli nin videosunu izledim de fatiha zammis sure diyo. Iki dört rekatlık hacet namazları için duydum bu sürelerin okunduğunu. Kafam karıştı

cnm evet kerat vakiti namaz kılınmıyor

dediğin en güzel zaman yatsı namazından sonra kılmakkk

rabbim herkesin namazlarını dualarını kabul etsinnnn

Canım ben Cübbeli nin videosunu izledim de fatiha zammis sure diyo. Iki dört rekatlık hacet namazları için duydum bu sürelerin okunduğunu. Kafam karıştı

Fatihadan sonra zammı sure olarak Ayetel okunur diyodur. Öyle hızlı konuşup, bişey anlatırken başka bişey anlatmaya başlıyoki karıştırman normal..

Sen benim anlattığım gibi yap canım, Cübbeli de vermiş bu namazı ama onu anlamak için dekoder şart

Sende haklısın çok hızlı konuşuyo anlamak zor aynen:) daha önce böyle kılmadım bakalım bugün böyle kılıcam :)

merhabalar, ben bişeyi anlamadım. her iki rekatta bir selam veriliyr demişsiniz ya, ettahiyyatü salli barik okunup selam verilecek değil mi

Arkadaslar merhaba, zincir olustu mu, olusturuluyor mu? Nasil olacak?
Ben bunu kılmayı biliyorum birbirimiz icin kılabiliriz

Merhabalar bende bu aksam ilk kez denedim çaresizlik anımda karşıma çıktı bu namaz Allah razi olsun ☺ öncesinde tesbih namazı kıldım tespih namazı duanın kabulüne engel olan günahları temizler ardından bu namazı kıldım benim için çok istediğim ama imkansız olan birsey istedim kabul olacağına eminim Rabbim olmazları oldurandir sadece sabır gerek Allah kerim

Can'ım nolur Allah Rıza'sı için bana dua eder misin baa da kılar MIsın öok ihtiyacım var bende sana dua ederim

Bu namazi tek bir dilek icinmi yapıcaz yoksa birden fazla dilek icinde yapabilirmiyiz. Acil cevaplayin lutfen kadir gecesinde yapicam insallah.

Ben bir şey sorabilir miyim

canım çok güzel birşeye vesile oluyorsun ama dini boyutta bakınca sonun da tekrar secdeye gidip dua etmek zaten namazı bozar. Hele birde türkçe kendi duanı kattığın an namazın sıhhat şartı bozulduğu içim otomatik olarak namazda bozulur. Bilemedim nasıl yapılır ki dua etmeden

Merhaba

Niyet Ettim Hacet Namazımı Kılmaya

2 rekatta 1 selam verdikten sonra tekrar niyetlenmemize gerek var mı ? Her 2 rekatın ilkinde niyet ve sübaheneke ve eüzübesmele çekiyor muyuz ? Teşekkür ederim :)

Son yorumumdan bu yana 1 seneyi geçmiş... Ben bu namazı 1 defa kıldım ( 18/11/2021 ) . Duam kabul olmadı demek istemiyorum ama henüz bir şey olmadı umarım rabbim kabul eder.

Son yorumumdan bu yana 1 seneyi geçmiş... Ben bu namazı 1 defa kıldım ( 18/11/2021 ) . Duam kabul olmadı demek istemiyorum ama henüz bir şey olmadı umarım rabbim kabul eder.
Merhaba biri için mi kıldınız acaba? Öyle dualar genelde başkasının iradesine girdiği için bilemedim. Ben bu namazı kılmıştım çok şükür gerçekleşti duam. Ben bu hacet namazı dışında da cok tertip yapmıştım ama bu namazın etkili olduğuna inanırım hep

Merhaba

Evet biri için kılmıştım. Hakkımızda hayırlısını Rabbimiz bilir elbet ama olmasını çok istediğim birşeydi. Öncesinde tesbih namazı kılmak suretiyle tekrardan kılmayı düşünüyorum. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…