- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #1.241
Okuyabılırsın canım...
Kızlar amenerrasülü başı açık okunmamalı.
Ayet çünkü kuran a saygıdan dolayı.
Eğer ezbere okuyorsak namaz abdestsiz okunur.
Ama ezbere değilde kur an dan falan bakarak okuyorsak namaz abdestli olmamız lazım
Canm kalan dört kişi bana okumadimiHer gün bir arkadaşımız icin 5 ismi azam + 5 amenarrasulü okuyoruz.
Sıra A ay__060 da
Duası: Gönlümdeki insana babamin razi gelmesi ve onunda onayini alarak hayirli bir yuva kurmakistiyorum,annem yakin zamanda ameliyat olacak onunda vesilesiyle tüm hastaların icinde anneminde şifa bulmasini ve ameliyat inin iyi geçmesini diliyorum,evlat isteyenlere evlat yuva isteyenlere hayirli bir eşdiliyorum,gönlümdeki adamın bulunduğum ile tayininn cikmasini ve bana dua eden tüm kardeşlerimin gönlündekilerin Rabbim tarafından kabul buyurulup daha da hayırlarıahirette onlara vermesini istiyorum
Listemiz
1. A ay__060 ................5 ismi azam + 5 amenarrasulü //
2.ya se min ..........5 ismi azam + 5 amenarrasulü //
3.GURBET KUSU ...............5 ismi azam + 5 amenarrasulü //
4.redvelvetcake ........5 ismi azam + 5 amenarrasulü //
5. B berirem .................5 ismi azam + 5 amenarrasulü //
6. M mlkem ...................5 ismi azam + 5 amenarrasulü //
7. @suleeeem ...............5 ismi azam + 5 amenarrasulü //
8.mirac75 .................5 ismi azam + 5 amenarrasulü //
9.damla_22 ..............5 ismi azam + 5 amenarrasulü //
10.tubatesbih ............5 ismi azam + 5 amenarrasulü
11.melismailim .........5 ismi azam + 5 amenarrasulü
12. @nazah...................5 ismi azam + 5 amenarrasulü
13. @FORMATT............5 ismi azam + 5 amenarrasulü
Bilmeden ve unutarak yaptığımız şeyden sorumlu değiliz ama vaktin olursa tekrar oku canım.Ben iki arkadaşa da okudum eğer olmuyorsa bu akşam tekrar okumalıyım... içim rahat etmez... ezbere değil bilgisayardan okuyordum ama şimdi kağıda döktüm evde net olmadığı için...
bilginiz olsun
Bilmeden ve unutarak yaptığımız şeyden sorumlu değiliz ama vaktin olursa tekrar oku canım.
Ezbere olmadığımız için
Başı kapalı ve namaz abdestli olmamız şart canım
Allah kabul etsin
duani kacirmisim hakkini helal et canm sabah ins okuyacagim duanıOkudum Allah kabul etsin
Tamam canım sorun degil konuyu takibe al o zaman daha kolay takıp edersın en üstte sagda yazıyor bıldırım gelır sana takıbe alırsanduani kacirmisim hakkini helal et canm sabah ins okuyacagim duanı
Hayır canım. Sadece tubadan haber var .ben zaten onların olmadıgını düşünerek yapmıştım hesabı Allahtan.Canm kalan dört kişi bana okumadimi
tamam canım...
HER GUN BIR ARKADASIMIZA DILEGININ KABULU ICIN 10.000 SALAVAT CEKIYORUZ..
AGZIMIZDAN DOKULEN HER ZIKIR GONLUMUZDEKI BIR ISTEGIN ANAHTARI OLSUN INSALLAH...
RABBIM KABUL ETSIN...
***KUMBARAMIZDA;;; 950 SALAVAT VAR...
LISTEMIZ KAPALIDIR.
Helal olsun canm sorun değil bunu söylemen bile yeter Allah kabul etsinduani kacirmisim hakkini helal et canm sabah ins okuyacagim duanı