- Konu Sahibi redvelvetcake
- #1.181
BN 8 tane alayim kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amenarrasulü okuyalım demisti bir arkadas. Sence ne yapalım? 10 ismi azam + 10 amenarasılü okusak nasıl olur canımBende 8 ismi azam okudum.
Listedeki arkadaşlarıma tek tek dua ettim
Allah kabul etsin inşallah.
Kafirun suresimi okuyacaz.
Ben adetten önce herkese okuyayım üstümde kalmasın.
Dua belli olduktan Sonra herkes adet tarihini biliyor az çok.
Ondan önce okuyabilirler kumbara yapabilirler kendilerine
Adet oluncada bağışlarlar okuduklarını.
Canım yenı lısteye gecıyoruz haberın olsun:)canım ben yarın akşama kadar giremiyeceğim heralde bana da okundu yazarsınız tamam mı
İsmiazamlari regli olanlar alsinHer gün bir arkadaşımız icin 7 ismi azam + 7 amenarrasulü okuyoruz.
Listemiz
1. A ay__060 ................
2. ya se min ..........
3. @masculin...............
4. redvelvetcake ........
5. B berirem .................
6. M mlkem ...................
7. --Naz ......................
8. mirac75 .................
9. damla_22 ..............
10. melismailim ........
11. @nazah...................
12. @FORMATT...........
PAZARTESI BAŞLIYORUZ -6 NISAN 2015
Canım ismi azam 1 er tane mi okuyacaz eskisi gibi.Canım yenı lısteye gecıyoruz haberın olsun:)
Adeti yakın olanlar önceden okuyabilirler amenerrasulü yü. Kumbara yapabilirlerHer gün bir arkadaşımız icin 7 ismi azam + 7 amenarrasulü okuyoruz.
Listemiz
1. A ay__060 ................
2. ya se min ..........
3. @masculin...............
4. redvelvetcake ........
5. B berirem .................
6. M mlkem ...................
7. --Naz ......................
8. mirac75 .................
9. damla_22 ..............
10. melismailim ........
11. @nazah...................
12. @FORMATT...........
PAZARTESI BAŞLIYORUZ -6 NISAN 2015
Yok canım 7 okuyacağız bıraz uzun sürer belkı ama bır bucuk gunde bıter ınsallah.Canım ismi azam 1 er tane mi okuyacaz eskisi gibi.
Yoksa odamı 7 tane.
Hep 1 er okuyoruz ya ondan sordum
Camım gecmıs olsun ınsallah cok ciddi bir sey degıldır Allah korumuş daha beterinden. Yok canım ben sana mesaj attım zaten lısteye yazacagım adını ama emın olamadım okur musun dıye haber de alamayıncaMerhaba kızlar bir süre giremedim küçük kaza gecirdim gözümden darbe aldim simdi iyiyim çok şükür hakkınızı helal edin ben son iki arkadaşıma okudum eski listede beriremle miraca haberiniz olsun listede olmak isterdim baslamisiniz giremem galiba yeni listede varim dua kardeşlerim
Olur canım tamam sonrakınde katılırsın:)Tatlım beni listeden bu hafta çıkartırmısın daha sonra haftaya yeniden gelsem olurmu? Bu hafta biraz yoğunum başka duam vardı onu da bitiremedim onu bitirmek istiyorum içime dert oldu.
Adeti yakın olanlar önceden okuyabilirler amenerrasulü yü. Kumbara yapabilirler
Sırayla bağışlarlar okuduklarını.
Herkes adet günü nü tahmin edebiliyor.
Yani başkasına okutmamış olurlar.
Şuan adet döneminde olanları kastettim.dua belli değildi sonuçta.Adeti yakın olanlar önceden okuyabilirler amenerrasulü yü. Kumbara yapabilirler
Sırayla bağışlarlar okuduklarını.
Herkes adet günü nü tahmin edebiliyor.
Yani başkasına okutmamış olurlar.