Dualarımızın kabulü icin Ismi Azam duası okuyoruz

Banada okudu yaz canm
Canım bu arada yenı okuyacağımız dua daha belli olmadı anneciğine simdiden gecmis olsun Allah yardımcısı olsun bol bol sifa versin size de güç kuvvet versin dua belli olsa sana yazacaktım ama belli de degil zaten listemiz cok uzun surmuyor sen anneciğinle ilgilen istediğin zaman döndüğünde de alırız seni listeye yabancı degilsin sıkıntı olmaz hıc gelemezsen de bir sonraki tura başlarsın ne zaman ıstersen canım:)

Canım bu arada yenı okuyacağımız dua daha belli olmadı anneciğine simdiden gecmis olsun Allah yardımcısı olsun bol bol sifa versin size de güç kuvvet versin dua belli olsa sana yazacaktım ama belli de degil zaten listemiz cok uzun surmuyor sen anneciğinle ilgilen istediğin zaman döndüğünde de alırız seni listeye yabancı degilsin sıkıntı olmaz hıc gelemezsen de bir sonraki tura başlarsın ne zaman ıstersen canım:)
Oy Allah razi olsun canm benim ya çok teşekkürler,dilimden dua düşmesin istiyorum su durumda daha da ihtiyacim var hem buradaki kizlarinda bende hakki vr ameliyat günü Allahtan birşey olmazsa 13 nisan o güne kdar duadayim ondan sonrakiler belli olursa da not alirim okurum,tekrar dualarin içinde çok teşekkürler çok anlayislisin :KK68:

Dualarımızın kabulü icin "ya havle vela kuvvete" okuyoruz:nazar:

“Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm”

Sıra: M mlkem de :KK36:
Isim:
Dilek: hayırlı evlat :emir_bebek:

1. M mlkem ...................100 + 1 ismi azam
2. damla_22 damla_22 ..............100 + 1 ismi azam
3. @yasmin5846...........100 + 1 ismi azam //
4. redvelvetcake redvelvetcake ........100 + 1 ismi azam //
5. nisa1234 nisa1234 ................100 + 1 ismi azam //
6. --Naz --Naz ......................100 + 1 ismi azam//
7. GURBET KUSU GURBET KUSU ................100 + 1 ismi azam //
8. suleeeem suleeeem ...............100 + 1 ismi azam
9. @riseboz...................
100 + 1 ismi azam
10. A ay__060 ...............100 + 1 ismi azam
11. mirac75 mirac75 .................100 + 1 ismi azam //
12. B berirem .................100 + 3 ismi azam

okudum ... okuduğumu yazmamışmıyım ... özür dilerim...
berirem içinde okudum... allah kabul etsin

yeni listeye geçeriz hafta sonu ben giremiyorum nasıl devam edicez netleştirirmisiniz ben ctesi ve pazar gününün dualarınıda alayım
Canım lısteyı ctesı yapacağız ama duaya pzt başlayacağız zaten sen yetısırsın sıkıntı olmaz:)

Oy Allah razi olsun canm benim ya çok teşekkürler,dilimden dua düşmesin istiyorum su durumda daha da ihtiyacim var hem buradaki kizlarinda bende hakki vr ameliyat günü Allahtan birşey olmazsa 13 nisan o güne kdar duadayim ondan sonrakiler belli olursa da not alirim okurum,tekrar dualarin içinde çok teşekkürler çok anlayislisin :KK68:
Canım benım Allah razı olsun:KK68:

Dualarımızın kabulü icin "ya havle vela kuvvete" okuyoruz:nazar:

“Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm”

Sıra: M mlkem de :KK36:
Isim:
Dilek: hayırlı evlat :emir_bebek:

1. M mlkem ...................100 + 1 ismi azam //
2. damla_22 damla_22 ..............100 + 1 ismi azam
3. @yasmin5846...........100 + 1 ismi azam //
4. redvelvetcake redvelvetcake ........100 + 1 ismi azam //
5. nisa1234 nisa1234 ................100 + 1 ismi azam //
6. --Naz --Naz ......................100 + 1 ismi azam //
7. GURBET KUSU GURBET KUSU ................100 + 1 ismi azam //
8. suleeeem suleeeem ...............100 + 1 ismi azam
9. @riseboz...................
100 + 1 ismi azam
10. A ay__060 ...............100 + 1 ismi azam
11. mirac75 mirac75 .................100 + 1 ismi azam //
12. B berirem .................100 + 3 ismi azam

Kızlar Yunusun duasından once bır sonrakı tur inşirah okuyalım dıye kararlastırmıstık. Hala uygunsa inşirah okuyabılırız yenı turda. Ben yarın lısteyı yapacagım. Hasta olanlar da ismi azamları tamamlar cunku bızım bu okuduğumuzu hastayken de okuyabılıyoruz

İnşirah Suresi Ve Derin Anlamı…

Okunuşu
Bismillahirrahmânirrahîm.
1- Elem neşrah leke sadrek
2- Ve vada’na ‘anke vizreke
3- Elleziy enkada zahreke
4- Ve refa’na leke zikreke
5- Feinne me’al’usri yüsren
6- İnne me’al’usri yüsren
7- Feiza ferağte fensab
8- Ve ila rabbike ferğab
Anlamı
Rahmân ve Rahîm olan Allah’ın ismiyle.
1- Senin için bağrını açmadık mı?
2- İndirmedik mi senden o yükünü?
3- O sırtında gıcırdamakta olan (ve bu şekilde sana eziyet veren) yükünü?
4- Senin şanını yüceltmedik mi?
5- Demek ki, zorlukla beraber bir kolaylık var.
6- Evet o zorlukla beraber bir kolaylık var!
7- O halde boş kaldığında yine kalk yorul!
8- Ve ancak Rabbinden ümit et, hep O’na doğrul!

Bu surenin maksadı, Rasulullah’a (s.a) teselli vermektir. Nübüvvetten önce Rasulullah bu gibi şartlarla karşı karşıya gelmişti. Nübüvvet’ten sonra İslami davet başladığında onun hayatında birdenbire büyük bir inkilâb oldu. Daha önce böyle bir şeyi tahmin edemezdi.
O’na saygı duyan bütün toplum, İslam daveti başladıktan sonra birdenbire düşman kesilivermişti; önceden kendilerinin gözbebeği olduğu akrabaları, dostları, kabilesi, komşuları şimdi Rasulullah’a küfretmekteydiler. Mekke’de hiç kimse onun söylediklerine kulak vermek istemiyordu. Yoldan geçerken ona laf atıyorlardı. Ona her adımda zorluk çıkarıyorlardı. Ancak Rasulullah yavaş yavaş bütün bunlara alıştığı gibi, hayatta daha kötü şartlara karşı koymayı da adet edinmişti. Bunlar, başlangıçta onun için çok zordu. Bu nedenle Rasulullah’a teselli vermek için önce Duha suresi, sonra da bu sure indirilmiştir.
Burada Allah (c.c.) önce şöyle buyurmuştur: Biz size üç nimet verdik. Bunlar varken üzülmen gerekmez… Birisi “Şerh-i Sadr” nimetidir.
İkincisi, “belini büken yükten kurtarılman”dır. Üçüncüsü “isminin yücelmesi”dir. Bu nimetlerden fazlası bir yana, bu kadarı bile başka hiç kimseye verilmemiştir. İlerideki dipnotlarla bu nimetlerden ne kastedildiğini ve ne gibi nimetler olduklarını açıklayacağız.
Bundan sonra Rabbı olan Allah, kulu ve Rasulü’ne şöyle buyurmuştur: Emin olun bu zor dönem çok uzun değildir. Bu zorluktan sonra ferahlık da pek uzak değildir. Duha suresinde aynı nokta şöyle ifade edilmiştir: “Sonraki her devir senin için öncekinden daha iyi olacaktır. Rabbin çok geçmeden o kadar verecek ki sen memnun kalacaksın.”
Sonunda Rasulullah’a hidayet verilerek şöyle buyurulmuştur: Bu zorluğa karşı koyabilmek ve kuvvet kazanabilmek için, meşguliyetten sonra herşeyden el çekerek ve Rabbi’ne yönelerek ibadet etmelisin. Aynı konu Müzzemmil suresi 1-9 ayetlerde daha ayrıntılı olarak Rasulullah’a bildirilmiştir. (Tefhimü’l-Kur’an, Mevdudi)

beririm ark için okudum...
Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin tez günde inşaallah... amin

Annem için 4444 salavatı tefriciye okuyorum. Vaktiniz varsa yardım edebilir misiniz?

X