- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
Okunmuyor canımYASMIN ICIN OKUDUM.
RABBIM TEZ VAKITTE SEVINDIRSIN INSALLAH...
KIZLAR ISMI AZAM HASTAYKEN OKUNMUYORMU???
YOK CNM OKUDUM.HENUZ HASTALANMADIM AMA ONCESINDE YADA SONRASINDA OKUSAMMI DIYE SORUCAKTIM.CUNKU SANCILARIM BASLADI 3 GUNE GELIR BEKLENMEYENLER.Okunmuyor canımbenım dun bıttı sen okuyamıyorsan ben okurum senın yerıne
Canım regl olsan da okuyabilirsin sorun olmuyor bır tek ismi azamda sıkıntı oluyor onu da bırımız okuruz zatenkızlar bişey soracağım ben bir iki güne regl olabilirim bu aksam herkes için okusam gün gelmeden olur mu? Gününde okumak şart mı?
Tamam canım sen nasıl ıstersen:)YOK CNM OKUDUM.HENUZ HASTALANMADIM AMA ONCESINDE YADA SONRASINDA OKUSAMMI DIYE SORUCAKTIM.CUNKU SANCILARIM BASLADI 3 GUNE GELIR BEKLENMEYENLER.
Allah razı olsun canım tesekkur ederim:))Yasmin Allah hayırlısıyla bebeğine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin duanı okudum. =)
Red velvet cake senın gonlundeki dua için niyetin ne ise okudum Allah kabul etsin inş. Bu akşam girmeyeceğim . Sıra kacırmadan okumak istedim.
Asıl sizden Allah razı olsun canım cok tesekkur ederim ne demek:)ismi azamlarınızı bende okuyabilirim arkadaşlar... bugün itibariyle temizim :)
redvelvetcake allah razı olsun senden... hemen yetişiyorsun...
Damla için okudum en kısa zamanda haberini alacaz inşallah bebişlerin olacak :))
damla için okudum...
Sağlık olsun. Saylı gün çabuk geçer.
Trafiğin gürültüsünden ve hayat karmaşasından bende bazen bir köyde evimiz olsa hafta sonları şöyle bir kaçabilsek istiyorum. Yaşadığın köyün şartlarını bilmiyorum ama her yer şimdi yemyeşildir, sütü, yumurtası, eti tavuğu, doğal ve lezzetli olur. Sürekli yaşamak elbet sıkıcıdır gerçi, bu sıralar bir bağ evimiz yada köy evimiz olsa bir iki haftada yada dediğim gibi hafta sonları gidebilsek durumunu çok istiyoruz.
Canım sen bu ismi azamı okuyorsan.DİĞER İSM-İ AZAM DUALARI
Bismillâhirrahmânirrahîm
Allâhumme innî es'eluke bienne lekel hamdu lâ ilâhe illâ entel mennânu yâ hannân * yâ mennân * yâ bedîus semâvâti vel ardi yâ zel celâli vel ikrâm * yâ hayyu yâ kayyûmu, lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimin * allâhumme innî es'eluke biennî eşhedu enneke entallâhu lâ ilâhe illâ entel ehadus samedullezî lem yelid ve lem yûled ve lem yekun lehû kufuven ehad * elif lâm mîm * allâhu lâ ilâhe illâ huvel hayyul kayyûm * ve ilâhukum ilâhun vâhidun lâ ilâhe illâ huver rahmânur rahîm * yâ zel celâli vel ikrâm * yâ erhamer râhimîne, allâhumme innî es'eluke bienneke entallâhu lâ ilâhe illâ entel vahidul ehadul ferdus samedullezi lem yelid ve lem yuled ve lem yekun lehû kufuven ehad, lâ ilâhe illâhu * vahdehû lâ şerîke lehû * lehul mulku ve lehul hamdu ve huve alâ kulli şey'in kadîr * lâ ilâhe illallâhu ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm * es'eluke bismikel eazzul ecellul ekrem * rabbî rabbî rabbî yâ rabbî yâ rabbi yâ rabbî lâ ilâhe illallâhu vahdehû lâ şerîke leh * lehul mulku ve lehul hamdu ve huve alâ kulli şey'in kadîr * el hamdu lillâhi ve subhânallâhi vel hamdu lillâhi ve lâ ilâhe illallâhu vallâhu ekber ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm.
iyiki varsin canim, Allah razi olsun senden de esindendeCanım sen bu ismi azamı okuyorsan.
Adetli iken okuyabilirsin.
Bu Allah ın isimlerinin geçtiği dua olan ismi azam mış.
İçinde ayet yokmuş yani.
Kadınlar ayetleri adetli iken okuyamazmış.
Allah ın isimlerini zikredebilirmiş.
Eşim baktı bu dua ya canım. Anlamlarını falan biliyo ya arapçanın.
Bu dua olan ismi azammış.
Adetliykende dua okunurmuş.
Ne demek canım olurmu öyle şey bildiklerimizi paylaşıyoruz öğreniyoruz beraber.iyiki varsin canim, Allah razi olsun senden de esindende
Dualarımızın kabulü icin "ya havle vela kuvvete" okuyoruz
“Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm”
Sıra: M mlkem de
İsim: Yasemin
Dilek:
1. M mlkem ...................100 + 1 ismi azam //
2.damla_22 ..............100 + 1 ismi azam //
3.ya se min ...........100 + 3 ismi azam //
4.redvelvetcake ........100 + 1 ismi azam //
5.nisa1234 ................100 + 1 ismi azam //
6.--Naz ......................100 + 1 ismi azam //
7.GURBET KUSU ................100 + 1 ismi azam //
8.suleeeem ...............100 + 1 ismi azam
9. @riseboz....................100 + 1 ismi azam
10. A ay__060 ...............100 + 1 ismi azam //
11.mirac75 .................100 + 1 ismi azam //
12. B berirem .................100 + 1 ismi azam
Amin.Ne demek canım olurmu öyle şey bildiklerimizi paylaşıyoruz öğreniyoruz beraber.
Rabbim cümlemizden razı olsun
Canım kendine dikkat et. Geçmiş olsun, diğer topikte yazıyı geç okudum, cevap yazamadım. Bol bol dinlen, telaşa kapılma, annen ve eşin yardımcı olurlar inşallah son hazırlıklara.Yasmin ark icin okudum...
Rabbim kabul etsin amin...