EN İYİ İLAÇ İNANÇ:
Arkadaşlar ben çok zor dua ediyorum. Yaşadıklarımdan ötürü geçmiş dualarımı bile sorguluyorum. Bundan dolayı özellikle peygamberimiz (sav) sonra da evliyalar vs nasıl dua etmişler, Allaha nasıl yakarmışlar merak ettim; okudum, araştırdım. Ellerimi açtığımda dilimin dolanmayacağı, gönlümdekileri aktarabileceğim dualar buldum.
Bulup bilip te sizlerle paylaşmamak, sizlerin dualarıyla da güçlerimize güç katmamak olmaz tabi.. :)
Furkan suresi 77. Ayette "Eğer duanız olmasa Rabbimin katında ne ehemmiyetiniz var." deniyorsa; Mü'min suresi 60. Ayette "Bana dua edin, size icabet edeyim. Doğrusu Bana ibadet etmekten büyüklenen (müstekbir)ler; cehenneme boyun bükmüş kimseler olarak gireceklerdir.’’ deniyorsa,
Ben de diyorum ki;
‘’Seni çağırmalarını buyurdun, duaları kabul edeceğine güvence verdin. Ey rabbim senin yönüne yüzümü çevirdim.
Ve senin tarafına uzattım yardım için elimi. İzzetine yemin ederim duamı kabul etmen ve dileklerime ulaş-tırman için beni.
Ve fazlınla ümidimi kesme! Ve beni cinlerden, insanlardan düşmanlarımdan koru.
Ey çabuk razı olan Allah, duadan başka yardımcım yoktur affet. Sen her dilediğini yapabilirsin.
Ey ismi her derde derman olan, ey ismi hastaya şifa olan. Yalnız sana kul olmak yeterlidir. Silahı ağlamak ve sermayesi ümid olanlara rahmet et.
Ey nimetleri tamamlayan ey zahmetleri defeden, ey korkanların ışığı, ey öğretmensiz alim.
Muhammede ve onun pak evladına selam gönder ve sana yakışanı yap bana. Allah'ın rahmeti peygambere ve onun pak evladından olan İmamlara ve onlara selam olsun, çok selam olsun...’’
*** ‘’Allah’ım yürekleri yanan, zorda kalan tüm Müslümanların dualarını kabul etsin, bizden geçmiş ve geleceğimizle ilgili şefkatini esirgemesin, dua edebilmemizi nasip etsin, ettiğimiz duaları kurtuluşumuza vesile etsin, açılan elleri boş çevirmesin inşallah’’ diyerek sizlerden de dualarınızı bekliyor, ve AMİN demek için sabırsızlanıyorum :)
HAYIRLARA VESİLE OLMASI DİLEĞİYLE BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM...