DUAL YELLOW LAZER YAPTIRANLAR / ROSACEA, LEKE, AKNE VS.

doktorum bana da nemlendirici verirse ve uygunsa içerisine çay agacı yagı da kullanmayı düşünüyorum..

Internetteki doktor ne dedi size?
burada bir bayan demodex için dual yellow vs birçok şey yaptırmış fakat hala akneler çıkıyormuş umutsuzluga kapıldım.20 yıldır bu hastalık varmış.

burada bir bayan demodex için dual yellow vs birçok şey yaptırmış fakat hala akneler çıkıyormuş umutsuzluga kapıldım.20 yıldır bu hastalık varmış.
Bana doktorum demodex lerin saglikli insanlarda da oldugunu, zaten onemli olanın sayılarının cok artması sorunu olduğunu söyledi, tamamen yok etmek zaten bu durumda mumkunndegil, yapılması gereken de degil okudugum makalelerden anladigim.
Çoğalmasının cok sebebi olabiliyormuş, genetik yatkınlık stres yeme icme alışkanlığı hatta hava kirliliği bile sebep olabiliyormuş, acikcasi tamamen kurtulabilir miyiz bilemiyorum ama butun bunlara dikkat eder isek sorun yasama olasılığımiz düşer gibi geliyor sinucta tekrarlama riski olan bir suru hastalik var bu da onlardan biri.
Umutsuz degilim tedavinin sonunu bekleyeceğim, dual yellow lazer mi yaptırmış acaba bahsettiğiniz bayan? Cay agaci yagi bana dokundu ben kullanamadım, onun icin metrin şampuan ve soolantra kullaniyorum. Cay agaci yagini okudum heryerde ondan bahsediyorlar ama bende olmadi maalesef

doktorum bana da nemlendirici verirse ve uygunsa içerisine çay agacı yagı da kullanmayı düşünüyorum..
Bu arada ben de tedavinin basinda nemlendirici kullanmadim bir süre ama cok asiri kuruluk olunca mecburen başladık toleriance fluid nenlendiricisine, belki cay agaci yagli temizleyici ile devam edersiniz, okudugum bazi yazılarda onun temizleme ürünlerini kullanmış cogu kisi

Bu arada ben de tedavinin basinda nemlendirici kullanmadim bir süre ama cok asiri kuruluk olunca mecburen başladık toleriance fluid nenlendiricisine, belki cay agaci yagli temizleyici ile devam edersiniz, okudugum bazi yazılarda onun temizleme ürünlerini kullanmış coh
bizim gibi ciltlere mezoterapi olmuyor mu acaba ?cilt bagışıklıgını yükseltmek için

Bilmiyorum hic duymadım? Yaptiran var mi acaba? Bu hastalıktan muzdarip baska kimse yok mu bu yazdıklarımızı okuyan;( keske onlar da söyleseler neler yapıyorlar ya da yaptılar...

Ben acikcasi bu makalede yazılan metrinazol hem kremini hem de hapını kullandim, kremi ben de hic ise yaramadi, ama sanirim iyi gelen ağızdan alınan metrinazol idi. Bu ilaci helicobacter pylori icin ictim ama doktorum demodex e de etkili olduğunu söylemişti, bir sorun isterseniz doktorunuza bu ilaci da.
Sizin de gözeneklerinizde büyüme oldu mu? Benim cildim cok pürüzsüz idi bu hastalıktan once, gozeneklerim beli belirsizdir simdi bayagi belli oluyorlar...

foruma şimdi denk geldim. ahhh bu rozadan nedir cektigim... bebek gibi cildim vardi. 2 senedir lanet gitmedi basimdan.. o kadar caresizim ki. doktorumun verdigi kremlerle sadece akneleri kabartilari giderebildik. buna da şükür çünkü hic sönmüyordu. șimdi tekrarliyor geri sönüyor. o kadar bıktım ki yarin hangi suratla uyanacagimi bilmiyorum. zaten tamamen sonse bile kalici kizariklik var o hic gitmedi. hasretim cildime.. napicagimi sasirdim. lazere gitmeli miyim? nolur bir care nolur.....

benim bu hastalıktan önce gözenek vardı.ama cildim benim de pürüzsüz idi sivilce vs pek çıkmazdı.cildimde kuruluk vardı ve hassas degildi..aslında kurulugun sebebi demodexmiş ve bu çok kolay bir şekilde tedavi edilebiliyormuş(bunu ögrenince moralim bozulmuştu)kullandıgım kremler de şimdiye kadar problem çıkarmadı ne zaman ki şu ceradolin kremi(içerigini firma saklıyor bn mail de attım ama saçma sapan şeyler yazdılar...ekşi süslü sözlükte de bazı kişilerde benzer hassasiyetler yapmış)denedim cildim inceldi.kortizon kullanmışım gibi bagışıklıgı düştü ve bu hastalık çıktı...güneş o zamanlar burun kenarını yakıp leke yapmıştı ki hayatımda güneş kremi hiç kullanmadım...leke sorunum da hiç olmamıştı ilk defa oldu.ergenlikte yaglı bir cildim vardı ama genetik olarak annemde bu hastalık yok..annem esmerdir zaten bende güneşte kızarmam bronzlaşırım... şimdi sabah neyle karşılaşacagımı bilmiyorum..sürekli özellikle çene bölgemde sivilce çıkıyor...şu an cildiniz tedavilerle biraz olsun eski haline dönmedi mi ?gözenek dışında..hala sivilce vs çıkıyor sanırım..bagışıklıgı c vitamini serumu ile yükselse belki siviilce sorunu olmaz..bu arada bende sol yanagımda ödem de yapmıştı metrinle geçti ama ara ara geliyor doktoruma bunu lazerle yok edebiiyor muyuz diye soracagım..o dönem çene bölgemde krem sürdükçe sertleşiyordu kabarıyordu kremleri bırakınca düzeliyordu..

konuştugum bayan sizin doktorunuza dual yellow yaptırmış bugün facede konuştum..o memnun kalmamış cildini gösterdi..onda hassasiyet sorunu yok 20 yıldır demodex problemiyle ugraşıyormuş.roaccutane vs hepsini denemiş..hatice erdemde dual yellow lazer..onun cildinde sadece sivilce sorununa yol açıyıyor..

soracagım flagyl tablet var.metronidazol içeriyor..bana doktorum gözenek için bioderma pore refiner verdi..bende hasasiyet vs yapmadı..fraksiyonel lazer gözeneklerde etkili olabilir..bu herkeste olsa bile sanırım hücre içine giriyor ki bu şekilde bir sorun yaratıyor..hastalık çıkınca da gitmiyor..sürekli geliyor.1 sene önce de ben tatlı vs yerdim ama şimdi yedigim zaman yüzümde her an sivilce çıkabiliyor gerçi yemesem de artık çıkıyor..annem demişti yüzümle oynamasaydım şimdi rahattım :) bir de boynumda da çıktı bu kremi boynuma da sürmüştüm,Allahtan az sürdüm..orada fazla yok.

bn çay agacı jeliyle devam ederim muhtemelen çünkü bana çok iyi geldi..doktoruma sorup yagını da alacagım,sivilce çıkınca üzerine sürenler var baya etkiliymiş..bir de ducray kremi de arada muhtemelen kullanırım çünkü bnim cildim pul pul da dökülüyor bir tek bu iyi geldi.c vitamini de soracgım gidince..bu hastalıkta sürekli bakım yapmak da şart galiba fluid nemlendiricisine baktım üzerinde karma ciltlere ve normal ciltlere yönelik diye yazıyor ama bilemiyorum şimdi doktorum ne derse ona göre..size kötü gelenler bana iyi geldi..fraksiyonel lazerin etkisi nasıl ? sivilce lekelerine vs etkili oldu mu ?biraz hissediyor musunuz ? bir de bu hastalık kaç yaşına kadar sürüyor acaba ? 70-80 yaşına kadar yaşarsak sürekli böyle kremler mi sürecegiz :)

ben okudugum makalelerde cildin nem ve asitligi yükselince de demodexte etkili olabiliyormuş..bir kaç kere de gözeneklerimi sıktıgımda içinden beyaz bir şey çıktı sanırım bu demodex..belli müddet sonra tekrar oluştu.

lazerle kızarıklık gidiyormuş...sizde de demodex çıkmış mııydı ? bnde kızarıklıklar hafifledi siz ne kullandınız ? doktorumun bana verdigi ürünleri her gün kullanarak kızarıklıkları baya hafiflettim.tam geçmedi tabi lazer yaptırmayı düşünüyorum.

bnim hastalıktan önce de gözenekliydi.yani yıllardır gözenekli cildin var hiç sıkıntı yaratmazdı sivilce vs oluşmazdı..hastalıktan sonra gözenekler de artık önemli oldu.bir de şu var uzun süredir evden çıkmadıgım,maske kullanmadıgım halde çenemde yani gözeneklerin ve yagın en az oldugu yerde daha çok sivilce çıkıyor.

Merhaba, ben de her sabah hatta her saat ayni korkuyu yaşıyorum, benim de 2 sene olacak baslayali, sivilceleri hallettim ama ara ara yine cikiyor;( tamamen gecer mi hic bilmiyorum, herkes kesin cozumu yok diyor lazere devam ediyorum ben kirmizilik bayagi azaldi ama tamamen bitmedi, mesela az önce bir alev bastı ki yüzüme kıpkırmızı oldu yanaklarim burnum koyu kırmızı gibi hatta;( ama geciyor allahtan bir kac saat sonra, siz neler kullandınız?

merhaba, hastaligik oldugu zaman gebe kalmistim. sonra dogurdum bu sefer de emziriyorum diye tam kapsamli ilac veremedi. sabahlari arindirici jel teatrio hic ise yaramadi, bioderma kullaniyorum. sonra roza krem, gün icinde solante gunes kremi her gun mutlaka, gece de sulfafur krem o cok etki yapti. haftada iki gun metrin krem iki saat durup durulanacak. bu sekilde 2 haftada iltihap tutan akneler gecti. ama kizariklik asla gitmiyor. eski cildimi oyle ozledim ki hatırlamıyorum inanir misiniz? bakiyorum fotolarda ne guzelmisim diyorum. cilt her seymis gercekten.

2 hafta oldu fraksiyonel yaptıralı, gec iyilesecegini soylemisti doktorum henuz kirmiziyim ama o kabariklik ödem ve kabuklanma gecti cok sukur, sivilce de arada cikiyor gibi oluyor 1 ya da 2 tane ama hemen geçiyor simdilik iyiyim, asil iyileşme 6 hafta sonra başlar dedi, gozeneklerde küçülme vs hissetmedim ama sanırım daha cok erken onlar için, kirmiziligim gitsin istiyorum artık yanaklarim surekli kirmizi 2 haftadir bakalim mart ortasında kontrolüm var ozamana kadar ne olacak.

Cok iyi anlıyorum sizi ben de eski resimlerime bakip aynisini soyluyorum, puruzsuz bebek gibiydi, aynaya korkmadan baktigim gunlerdi..tedavinin bitmesini bekliyorum hamilelik icin ama hamileyken nukseder mi diye de aklim cikiyor acikcasi.. eger sorun sadece kirmizilik ise sizdelazer ile geciyor, ben dual yellow lazer yaptirdim 7 seans kalıcı kirmiziliklarim bayagi azaldı, c vitamini serumu da kullaniyorum yazdan beri o da etkili olmuş olabilir, simdi kirmiziyim ama fraksiyonel lazer yaptirdim ondan oldu, siz de bir araştırın isterseniz lazer tedavilerini, ipl lazer bende ise yaramadi 3 seans yaptirdim hic farketnedi ama dual yellow iyi geldi.

Ceradolin kremi hic bilmiyorum, allahtan kullanmamisim, üzülmeyin ama bilemezsiniz sonucta boyle birseye sebep olacağını suçlamayın kendinizi.. ama anladigim kadaryla sizde demodex sorunu var sadece rozasea yok yani yanma batma rahatsızlık hissi yok, o da iyi birsey brn de bunlar da vardi, lazerin demidex tedavisinde kullandığını bilmiyorum sadece doktorum lazer yapılabilir demodex varsa yuzde sorun olmaz dokunmaz hatta daha iyi olur demisti sadece onu duymuştum, bende de tekrar ediyor ara ara tamamen gecmedi demodex sanirim metrin sampuana ya da soolantra ya devam etmem gerekebilir bakalim fraksionel lazer ise yararsa mutlaka soylerim size de, dua ediyorum duan baska yapacak birseyim kalmadi cunku ben herseyi herseyi denedim, tek denemediğin tefavi hacamat ve suluk kaldi yemin ederim, gluten siz besleniyorum 5 aydir, sut zaten sevmem içmem, tatli deseniz hic yemiyorum gida alerji testleri yaptirdim hicbirsey cikmadi, yapabileceğim hicbirsey kalmadi yani artık tek umudum bu lazerler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…