Ceradolin kremi hic bilmiyorum, allahtan kullanmamisim, üzülmeyin ama bilemezsiniz sonucta boyle birseye sebep olacağını suçlamayın kendinizi.. ama anladigim kadaryla sizde demodex sorunu var sadece rozasea yok yani yanma batma rahatsızlık hissi yok, o da iyi birsey brn de bunlar da vardi, lazerin demidex tedavisinde kullandığını bilmiyorum sadece doktorum lazer yapılabilir demodex varsa yuzde sorun olmaz dokunmaz hatta daha iyi olur demisti sadece onu duymuştum, bende de tekrar ediyor ara ara tamamen gecmedi demodex sanirim metrin sampuana ya da soolantra ya devam etmem gerekebilir bakalim fraksionel lazer ise yararsa mutlaka soylerim size de, dua ediyorum duan baska yapacak birseyim kalmadi cunku ben herseyi herseyi denedim, tek denemediğin tefavi hacamat ve suluk kaldi yemin ederim, gluten siz besleniyorum 5 aydir, sut zaten sevmem içmem, tatli deseniz hic yemiyorum gida alerji testleri yaptirdim hicbirsey cikmadi, yapabileceğim hicbirsey kalmadi yani artık tek umudum bu lazerler...