DUAL YELLOW LAZER YAPTIRANLAR / ROSACEA, LEKE, AKNE VS.

aynen bende çok üzülüyordum hep bu solanteyi mi kullanacagım diye..hem cildimde aşırı yaglı kalıyor,parıl parıl parlıyor cildim hem de pul pul çok kötü duyuyor benim cildimde..şu an için doktorum bunu kullanalım dedi çünkü yeterince kurutucu tedavi uyguluyorum ,şu an nemlendirici gibi kullanıyorum..dediginiz güneş kremini tedavim bitince bende doktoruma söyleyip kullanabilirim..yanma batma yapmıyorsa..

biliyorum ben o bakteriye baktırmıştım yoktu..açıkcası benim hiç sorunum yoktu sadece kullandıgım ceradolin nemlendirici kremle bu sorun çıktı.içinde üre varmış ama kremde belirtilmemiş,bende cildimi nemlendirmek için kullandım halbuki yüzde kullanılması tavsiye edilmez...ben 7 ay doktor gezdim(özel muayene) hiçbiri nedenini bulamadı..verdikleri kremleri de kullandım daha beter yaptı cildim kullandıkça inceldi,hassaslaştı,güneşe karşı hassasiyet bile yoktu,cilt rengim bile koyulaştı...yıllardır da krem kullanırım hiç böyle bişey olmadı..en son özel bir hastaneye gittim de demodex oldugu ortya çıktı..şu an tedavideyim ama cildimde sürekli bir sivilce çıkıyor..belli müddet sonra geçiyor ama sonra tekrar tekrar

bnde tto jel temizleyiciden memnunum,kurutuyor ama kremler dengeliyor.sizin cildiniz belki benden daha az yaglıdır.ben ergenlikte yüzümü yıkardım 5 dk sonra tekrar yaglanırdı.karmadan yaglıya dönük ama şu an demodexten dolayı çok kuru...cildinizde kaşıntı oluyor mu ? bir de c vitamini serumu cildinizde yaglı gibi parlak mı duruyor acaba çünkü araştırdım içinde kanola yagı falan var demodex için besin kaynagı olabilir mi diye korktum? bende doktoruma söyleyip tedavi sonrası almayı düşünüyordum..ciltte beyazlatma etkisi de yapıyor mu ?

bu doktorla kaç ay demodex tedavisi göreceksin ?bende uzun bir süredir tedavi görüyorum doktorum 1 seneyi dolduralım demişti..sonrası için lazer bakacagım ama ankarada dual yellow yok..doktoruma sorup hangisi uygunsa lazer olarak ona göre karar verecegim..aynen süt temizleyiciler temizleme suları iyi gelmez bizim cilde...

benim cildimde pullanmada oluyordu bunun için ducray kelual ds çok iyi geldi..sizde pullanma ve kaşıntı olmuyordu sanırım.tatlıyı da keserim dediginiz gibi :)

cilt kurulugu nemlendirme ile geçmez mi acaba ? cilt phını düzenleyince cilt tekrardan kendi nemini kazanıyormuş

https://www.teb.org.tr/content/1/Yurt-Dışından-İlaç-Temini belki buradan da ivermecitn krem getirtilebilr

gittigin hocaya cildimin inceldigini söylemiştim,lazer sonrası fraksiyonel lazer yapılıp ciltte kolajen artışı ve rozasea için de iyi geliyormuş.sen gidince sor istersen ?

siz asitli ürünler kullanabiliyor musunuz acaba ? salistik asit,azaleik asit olsun gözeneklere etki edip yaglanmayı azaltıyormuş ama bizim için uygun mudur bilmiyorum..kusura bakmayın çok soru sordum ama benzer cilt tiplerimiz oldgu için merak ediyorum mesela bende şu an bioderma pore refiner da kullanıyorum doktor önerisi ile yanma batma vs yapmadı.

lazer tedavisi cildinde kalınlaştırdı mı ? bir kaç makalede bu tarz lazerlerin de deride kalınlaşma yaptıgını kolajen üretimini arttırdıgı yazıyor sen bunu hissettin mi ?

soolantra kremi tekrar kullanmadınız mı ? tekrar edince aynı krem kullanılıyor diye biliyoorum.

sizde nasıl oluştu bu durum ? genetik ailende de var mıydı hep hassas bir cilde mi sahiptiniz ?

Bana yanma batmadı yapmadi, biraz kurutuyor gibi geliyor bazen ama nemlendiricimi fazla suruyorum o zaman sorun olmuyor, aynen siz yine doktorunuza sorun tabi bu hastalikta en ufak değişiklik hemen sorun yaratabiliyor maalesef

Ben tam 1 bucuk sene doktor doktor gezdim sizin gibi, verdikleri antibiyotikleri kullandim kremleri sürdüm muntazam sekilde ama daha da kotu oldum her defasında geri dönüşü cok daha kotu oldu bana, en son hatice erdem hanim bu bakteri icin beni gastroenteroloji yönlendirdi simdilik iyiyim, sivilce gibi yapılar gitti, ufak kalanlar için de demodex tedavisi görüyorum lazerin yaninda, ama bana da kimse simdiki doktoruma kadar demodex dememisti,

sizde nasıl oluştu bu durum ? genetik ailende de var mıydı hep hassas bir cilde mi sahiptiniz ?
Farkında değilmişim ama annemde varmis meger hep kizarirdim heyecanlandigimda panikledigimde ya da soguk sicak durumlarında ama hemen gecerdi, meger zaten hep hassas cildim varmis ama farkında değilmişim, sansliydim ben hep dermokozmetik urunler kullandım aslinda hic yıpratıcı urunler kullanmadim, sanirim benimki hep genetik yapımda vardi bir sey oldu ve bir sey tetikledi ortaya çıktı yani doktorum boyle açıklamıştı.

Ben de tto temizleyici cok asiri kuruluk yapti ve kotulestirdi durumumu, bırakmak zorunda kaldım, bu hastalıktan once karma cildim vardi, ama hastalikla beraber kurudu tabi ozellikle yanaklarim ve boyun bölgem, demodex oldugunu doktorum gorunce anladi ama zaten yanma batma kasinti hepsi vardi yüzümde, c vit serumuna ben de korkarak başladım ama bana iyi geldi her aksam 3 ya da 4 damlayı nemlendirici ile karıştırıp suruyorum yatmadan önce sivilcelerin sdbeo olduhu lekeleri biraz açtı farkediyorum, yuzumun rengini cok fark edilir oranda açmadı ama dediğim gibi lekeli yerlerde fark oldu ama mutlaka sorun tabi doktorunuza bir de yag kotu gelmesin demodex lerinize, ben yaklaşık 8 aydir tedavi goruyorum demodex icin her zaman tekrarlayabilir bir durummus bilemiyorum umarım kurtuluruz biran once

Ote yandan söylenen
Ben 8 ayi tamamdim doktorumla, lazerde son 1 ya da 2 seansim kaldi, daha iyiyim çok şükür, bende ki gerçek sebep neydi bilemiyorum belki helicobacter pylori sorunu idi ya da belki de demodex idi, ya da kilcal damarlarımda, ben hepsini icin ayni anda tedavi oldum, o nedenle kesin sebebi bu diyemiyor kimse, inslah geri gelmez, herkes tekrarlıyor mutlaka demis ama bilemeyiz, dikkat ediyorum yapılmaması gereken herseye, belki de kurtuluruz bu mevcut tedavilerimiz ile.. sonuçta herkes ayni degil herkesin tetikleyen sebebi de ayni degil..

benim cildim de karmadan yaglıya dönük...tto bende de kuruluk yapıyor ama durumumu kötüleştirmedi,daha iyi geldi..muhtemelen kullanmış oldugum diger kremler cildimin nemlenmesi için yeterli geliyor...eger onları kullanmasam bende kötü olurum.dermokozmetik ürün de olsa dikkat edin lütfen çünkü bende eczaneden dermokozmetik diye aldıgım bir nemlendirici sonucu çıktı.bnde pullanma da oluyordu o yüzden ducray kelual ds kullanıyorum ama tedaviniin 6.ayında olmama ragmen yine de sivilceler çıkıyor belki size göndermiş oldugum siteden yurt dışı ilaç temini yapabilirsem soolantrayı doktoruma sorup getirtirim.siz de sivilce çıkmaya devam ediyor mu ?

bu kuruluk geçmeyecek mi acaba doktoruma gidince soracagım..hem çok kuru hem de en hafif krem bile yüzümde yaglı gibi kalıyor..umarım kurtuluruz ama ben doktoruma sordugumda tekrar edebilecegini söyledi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…