ama gerçekten benim yok denecek kadar az vardı meme dokum neredeyse erkek çocuk gibi.sizinde öyle miydi? birde bu bağ doku oluşma süreci kaç ay olur sizce?inanın depresyona girdim giricem sürekli uyuyorum düşünmemek için.uyanık olduğum zamanlarda da sürekli aklım orda
benımde erkek cocugu gıbıydı hatta şu kaslı erkeklerın memesı benımkınden daha fazlaydı dıyebılırım..
ama zamanla yerıne oturdugunda guzel olacak ve tam olarak 6 ayda alacak seklını ve oturacak protezlerın..
ne zman amelıyat oldunuz?
benımde erkek cocugu gıbıydı hatta şu kaslı erkeklerın memesı benımkınden daha fazlaydı dıyebılırım..
ama zamanla yerıne oturdugunda guzel olacak ve tam olarak 6 ayda alacak seklını ve oturacak protezlerın..
ne zman amelıyat oldunuz?
ayrıca arkadas lıstemdesın albumde oncesı resımlerım var ordan bakabılırsın.
ben yasamadım bole bı hıs dedıgım gıbı ama bu yontemde yasayan arkadaslar var burda okudugum kadarıyla
bugun tam 1 ay 2 hafta oldu. siz neden kasaltı yerine bu yöntemi tercih ettiniz? yanlardan ve kenardan protezin kenarları o kadar belli ki hiç oturucakmış gibi gelmiyorvede daha bekarım ilerde evlenirsem sorun olur mu çok korkuyorum. siz evli misiniz? eşiniz sorun ediyor mu?
canım benım kasaltında protez bıras daha küçük kalıyo ve hıc meme dokum olmadıgı ıcın ve buyuk ıstedıgım ıcın ve doktorumun uygun gordugu yontemde bu oldugu ıcın tercıh ettım..
bende memnunum yontemımden.
ben evlı degılim canım. doktorunla bır konus ıstersen sılıkonu hıssedıyorum bu normal mı yada ılerde gecermı dıye..
6 ay bekle hala daha hıssedersen yada begenmezsen ,içine sınmesse yenıletırsın
arkadaşlar 1.5 ay önce dual plane 225 cc ameliyat oldum fakat alttan ve yandan çok fazla hissediyorum protezi.öncesinde çok çok az meme dokum vardı doktorumada güvendim hiç araştırmadım ama şuanda çok pişmanım keşke kasaltı olsaydım.tekrardan ameliyat olmak istiyorum kasaltından.ne kadar beklemem gerekir.vede aynı protezi kullanabiliyorlar mı?birde tekrar aynı şiddette ağrıları çekicek miyim sonuçta kasın yarısını kesicekler bu sefer.lütfen bilgisi olanlar beni yanıtlasın
arkadaşlar 1.5 ay önce dual plane 225 cc ameliyat oldum fakat alttan ve yandan çok fazla hissediyorum protezi.öncesinde çok çok az meme dokum vardı doktorumada güvendim hiç araştırmadım ama şuanda çok pişmanım keşke kasaltı olsaydım.tekrardan ameliyat olmak istiyorum kasaltından.ne kadar beklemem gerekir.vede aynı protezi kullanabiliyorlar mı?birde tekrar aynı şiddette ağrıları çekicek miyim sonuçta kasın yarısını kesicekler bu sefer.lütfen bilgisi olanlar beni yanıtlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?