Meme dokum var biraz cok mu sertmeme dokunuz hic yoksa (benim oyle) evet altta implant ele gelebiliyor.
Siz ameliyat olali nekadar oldumeme dokunuz hic yoksa (benim oyle) evet altta implant ele gelebiliyor.
Merhaba, siz yaptıralı baya olmuş benim 6. Günüm bugün dekolte bölgeme yakın baloncuk gibi bir şey hissettim ses geliyor gırç gırç yarın dr’la görüşeceğim baya yaşayanda varmış ama sizin bi bilginiz fikriniz var mı?12 sene. sertlik daha cok sirt ustu yattiginizda oluyor. ayaktayken memenin alt kisminda bazi noktalarda implant ele geliyor (ki cok buyuk degil benim implantlarim).
Başlarda bende de olmuştu şuan kalmadı dediğiniz olay merak etmeyin geçiyorMerhaba, siz yaptıralı baya olmuş benim 6. Günüm bugün dekolte bölgeme yakın baloncuk gibi bir şey hissettim ses geliyor gırç gırç yarın dr’la görüşeceğim baya yaşayanda varmış ama sizin bi bilginiz fikriniz var mı?
Başlarda bende de olmuştu şuan kalmadı dediğiniz olay merak etmeyin geçiyor
Ay harikasınız, çok kötü bi gece geçirdim kafama takıp.. ne kdr sürede geçmişti sizinki?Başlarda bende de olmuştu şuan kalmadı dediğiniz olay merak etmeyin geçiyor
Tam olarak ne zaman geçtiğini hatırlamıyorum ama bugün tam 1 ay oldu ve son haftamda da hiç böyle bişey hatırlamıyorum. İlk zamanlar göğsün üstlerinde ve ortaya doğru parmağımı gezdirdiğimde baloncuk sesi gibi tıkır tıkır sesler alıyodum ve bunların normal olduğu söylenmişti ödemdenmiş sanırım, şuan hiçbirşey kalmadı merak etmeyin yine de doktorunuza bir sorun içiniz rahat etsin. Muhtemelen 2-3 haftada geçer şuan kaçıncı gününüz?Ay harikasınız, çok kötü bi gece geçirdim kafama takıp.. ne kdr sürede geçmişti sizinki?
Bugün 8Tam olarak ne zaman geçtiğini hatırlamıyorum ama bugün tam 1 ay oldu ve son haftamda da hiç böyle bişey hatırlamıyorum. İlk zamanlar göğsün üstlerinde ve ortaya doğru parmağımı gezdirdiğimde baloncuk sesi gibi tıkır tıkır sesler alıyodum ve bunların normal olduğu söylenmişti ödemdenmiş sanırım, şuan hiçbirşey kalmadı merak etmeyin yine de doktorunuza bir sorun içiniz rahat etsin. Muhtemelen 2-3 haftada geçer şuan kaçıncı gününüz?
evet benim de memenin alt kisminda oyle bir sey var. gecmiyor o. implantin elinize gelen kismi. saglik sorununa yol acacak bir sey degil.Merhaba, siz yaptıralı baya olmuş benim 6. Günüm bugün dekolte bölgeme yakın baloncuk gibi bir şey hissettim ses geliyor gırç gırç yarın dr’la görüşeceğim baya yaşayanda varmış ama sizin bi bilginiz fikriniz var mı?