Dual plan yuvarlak protez taktiranlar

Pinkim123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2020
13
3
32
Merhaba kizlar
Emzirme donemi sonrasinda tek gogsumde hafif sarkma ve asimetri olustu. Nomalde ben kas alti protez dusunuyordum ama hafif sarkamalrda alt kismi kas ustu koyup ust kismi kas alti uygun oluyormus. Bu sekilte protez taktiranlar yazabilir mi protez hissediliyor mu ve alt kisim da sertlik oluyor mu? Tecrubelerinzii bekliyorum.

12 sene. sertlik daha cok sirt ustu yattiginizda oluyor. ayaktayken memenin alt kisminda bazi noktalarda implant ele geliyor (ki cok buyuk degil benim implantlarim).

12 sene. sertlik daha cok sirt ustu yattiginizda oluyor. ayaktayken memenin alt kisminda bazi noktalarda implant ele geliyor (ki cok buyuk degil benim implantlarim).
Merhaba, siz yaptıralı baya olmuş benim 6. Günüm bugün dekolte bölgeme yakın baloncuk gibi bir şey hissettim ses geliyor gırç gırç yarın dr’la görüşeceğim baya yaşayanda varmış ama sizin bi bilginiz fikriniz var mı?

Başlarda bende de olmuştu şuan kalmadı dediğiniz olay merak etmeyin geçiyor

Ay harikasınız, çok kötü bi gece geçirdim kafama takıp.. ne kdr sürede geçmişti sizinki?
Tam olarak ne zaman geçtiğini hatırlamıyorum ama bugün tam 1 ay oldu ve son haftamda da hiç böyle bişey hatırlamıyorum. İlk zamanlar göğsün üstlerinde ve ortaya doğru parmağımı gezdirdiğimde baloncuk sesi gibi tıkır tıkır sesler alıyodum ve bunların normal olduğu söylenmişti ödemdenmiş sanırım, şuan hiçbirşey kalmadı merak etmeyin yine de doktorunuza bir sorun içiniz rahat etsin. Muhtemelen 2-3 haftada geçer şuan kaçıncı gününüz?

Bugün 8

evet benim de memenin alt kisminda oyle bir sey var. gecmiyor o. implantin elinize gelen kismi. saglik sorununa yol acacak bir sey degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…