Dual plan tekniğiyle ameliyat olanlar

Burcu13nisan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2018
130
43
33
İyi akşamlar kızlar bana dual planla gogus büyütme ameliyatı olanlar net bilgiler verebilir mi mesela alt kısmı silikonun ele geliyormu çok agrilimi kaç gün sonra rutin günlük işlerinizi yaptınız benim 26 Haziran'da ameliyatim dual plan 400 CC yuvarlak pürtüklü yüzey koyularak derim inceymis ve 8 aylık bebeğim var nezaman ev işi yemek bebegimle ilgilenebilirim aydınlatın beni pleasee

İyi akşamlar kızlar bana dual planla gogus büyütme ameliyatı olanlar net bilgiler verebilir mi mesela alt kısmı silikonun ele geliyormu çok agrilimi kaç gün sonra rutin günlük işlerinizi yaptınız benim 26 Haziran'da ameliyatim dual plan 400 CC yuvarlak pürtüklü yüzey koyularak derim inceymis ve 8 aylık bebeğim var nezaman ev işi yemek bebegimle ilgilenebilirim aydınlatın beni pleasee
Alttan silikonu hissetmek mümkün, dayanılmayacak bir ağrı yok baskı hissi daha çok. Bir hafta sonra yavaştan yemek ve efor gerektirmeyen işlerle ilgilenebilirsin

Meme altındaki kaburgasini hisseden silikonu hisseder diyorlar da bende de maşallah deri ince ayyy bı an önce olsam da bitse bu ızdırap :))
Bence gerçekliği yok. Yani kaburgayı hissetmemek için oldukça kilolu olmak gerekir zira çok zayıf bir hatun değilim ama kaburgalarımı elimle sayabiliyorum:super:

X