Dual plan - kas altı meme estetiği farkı!!!!

Cms35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
6
0
33
Kızlarrrr meme estetiği olucam iki doktorla konustum her iki doktorda 300 veye 325 cc uygun olucaktır dedi meme dokum olmadıgı için biri kas altı biri dual plan dedi iki yöntem arasındaki fark nedir hamgisi daha avantajlı birde biri mentor biri natrella kullanıyo hangisi secmeliyim ?? Lütfen yardımmm

Merhaba, benim de dokum hiç yoktu kas altı konuldu. Bir problemim yok, memnunum. Marka olarak ikisinin de bir farkı yok.

Dualla kas altı arasında var mıdır fark iki doktor arasında aşırı kararsız kaldım cuma gunu için her ikisindende ameliyat günü aldım yarın iptal ettirmem gerek birini ve hangisini seçicem bilmiyorum neye gre karar vermeliyim sizede bu arada mrhba :)) yardımcı olursanız cok sevinirim

Dualla kas altı arasında var mıdır fark iki doktor arasında aşırı kararsız kaldım cuma gunu için her ikisindende ameliyat günü aldım yarın iptal ettirmem gerek birini ve hangisini seçicem bilmiyorum neye gre karar vermeliyim sizede bu arada mrhba :)) yardımcı olursanız cok sevinirim
Dual planla ilgili çok bilgim yok, sanırım yarısı kas altında oluyor onda.. Ben yine kas altını seçerdim. Tabi kişiye göre değişebilir yöntem.. arzum77 arzum77 Canım sen daha iyi bilirsin sanıyorum ki :)

Kas altında protezin ele gelmesi belli olması yumuşaklık gibi prblemleriniz yok dimi ne kadar zormuş ameliyat olmaya karar verdim doktora karar veremiyorum :))

Kas altında protezin ele gelmesi belli olması yumuşaklık gibi prblemleriniz yok dimi ne kadar zormuş ameliyat olmaya karar verdim doktora karar veremiyorum :))
Kesinlikle belli olmuyor, elime falan da gelmiyor. Yumuşaklığı da gayet kıvamında, asla sert değil.

aşağı yukarı ikiside aynı.
kas altında kas hem enlemesine hem diklemesine kesiliyor. her türlü beli miktarı alt kısımda kas olmuyor.
dual planda ise enlemesine kesiliyor üst kısmını kasın altına koyuyorlar maksat üst kısımda protez ele gelmesin gibisinden.
benim bildiğim böyle başka bilen varsa açıklasın. ben görsel olarak anlatımlarını görmüştüm Dr Tuğrul Turan anlatmıştı. neden size yeterince bilgi vermeyen bir dr a ameliyat olmayı tercih ediyorsunuz. onlar tıp dr u kk da ise sağdan soldan bilgi edinmiş kişileriz
hayırlısı olsun sizin için.

İki doktorla görüştüm zaman acısından sıkıntılıyım düşündükcede vazgecmekten korkuyorum biri dr a arkadaşım yaptırdı yaptıgı işi gördüm ark gayet memnun ama içime sinmedi başka bi drla daha görüştüm iki hastasyla inttn üzerinden iletişim kurdum ama göremedim tabiki gözümle ve ben çok arada kaldım ameliyatı basıl yapıcaklarını acıklamadılar dual plan oneren doktor acıkladı ama ikisi arasınaki farkı sormakda bnm aklıma gelmedi

Dual planla ilgili çok bilgim yok, sanırım yarısı kas altında oluyor onda.. Ben yine kas altını seçerdim. Tabi kişiye göre değişebilir yöntem.. arzum77 arzum77 Canım sen daha iyi bilirsin sanıyorum ki :)
Dual planla kas altı yöntemi aynı sayılır aslında . Bunun aynı yöntem oldugunu söyleyen birçok doktor var.
İkisindede protezin üst kısmı kasın altına koyuluyor,alt kısmı kas üstünde kalıyor. Durumunuza göre bu kas altında kalan bölüm fazla yada az olur. Yani Dual planda mesela alt kısım daha fazla kasın üzerinde kalabilir. Sonuçta kas altında da protezin hepsi kasın altına alınıp kas dikilemez ve protez alt kısım biraz kasın üzerinde olur :KK66:

Kızlarrrr meme estetiği olucam iki doktorla konustum her iki doktorda 300 veye 325 cc uygun olucaktır dedi meme dokum olmadıgı için biri kas altı biri dual plan dedi iki yöntem arasındaki fark nedir hamgisi daha avantajlı birde biri mentor biri natrella kullanıyo hangisi secmeliyim ?? Lütfen yardımmm
İçine sinen doktoru seç. Zaten aynı şeyler söylenmiş. Protez markası konusuna gelince her iki protezde fda onaylı. Genelde Mentor marka tercih ediliyor ama natrelle olanda var forumda ve memnunlar :KK66:

Marka olarak mentoru tercih edicem sanırım natrella için biraz daha yumuşak olduğunu söledi doktor ama genel olarak kullanılan sizinde sölediğiniz gibi memtor o yüzden memtor daha çok içine sinicek arkadaşımın doktorunu seçicem galiba onu gözümle gördüm yaptıgı ameliyatı elledim daha çok içine sinicek çok tşk ederim walla çok zormuş karar vermek heycanla cumayı beklicem artık umuyorum pişman olmam

Marka olarak mentoru tercih edicem sanırım natrella için biraz daha yumuşak olduğunu söledi doktor ama genel olarak kullanılan sizinde sölediğiniz gibi memtor o yüzden memtor daha çok içine sinicek arkadaşımın doktorunu seçicem galiba onu gözümle gördüm yaptıgı ameliyatı elledim daha çok içine sinicek çok tşk ederim walla çok zormuş karar vermek heycanla cumayı beklicem artık umuyorum pişman olmam
Daha yumuşak olayını kim çıkardı bilmiyorum ama onlarca yabancı doktorun yorumunu okudum ikisi arasında hiçbir fark olmadığını söylüyorlar.

O daha yumuşak bu daha sert yorumuna bende katılmıyorum. Yani herkesde protezin memenin yumuşaklığı farklı olur. İki göğüse ayrı marka protez bile takılsa biri daha yumuşak olur diğeri daha sert. Bunu Nasıl anlayabilirizki :KK66:
Bende Mentor var,kesinlikle ilk altı ayda meme bir sertleşiyor bir yumuşuyor. Masaj önemli,memeye dokunmak önemli..
Azda olsa meme dokusu olan birinde yumuşama daha erken görülür,meme dokusu az olanda daha geç yumuşar. Yöntemede bağlı bir durum. Anlayacağınız birçok faktör var :))
Zor kararlar Tabiki,ama biryerden sonra gözümüzü karartıp karar vermek gerekiyor :KK66: Hayırlı kararlarınız olsun inşallah,çok Mutlu olun :KK66:

Doktor söledi yumuşak olduğunu bilemiyorum tabi ama bnde genellikle herkesde mentor oldugundan ona karar verdim çok tşk ediyorum bnde szn gbi mutlu mesut memeli olduğum günleri bekliyorum artık :))

Dual plane natrella takildi. Ben goruntu olarak memnunum. Sertligi ise en sert olabilecek dogal meme yumusakliginda. Protezi alttan biraz hissedebiliyorum ustelik dokum da fazlaydi. Umarim en guzel sekilde sonuc alirsiniz.sevgiler

Dual plane natrella takildi. Ben goruntu olarak memnunum. Sertligi ise en sert olabilecek dogal meme yumusakliginda. Protezi alttan biraz hissedebiliyorum ustelik dokum da fazlaydi. Umarim en guzel sekilde sonuc alirsiniz.sevgiler

merhaba ben de 4 gun once ozan balık a meme büyütme ameliyatı oldum bugun kontrolüm vardı dikişlerdeki bantlar alerji yapmış bantın kenarları su toplamış ve patlamış gibi sizde de aynı sorun oldu mu acaba?

merhaba ben de 4 gun once ozan balık a meme büyütme ameliyatı oldum bugun kontrolüm vardı dikişlerdeki bantlar alerji yapmış bantın kenarları su toplamış ve patlamış gibi sizde de aynı sorun oldu mu acaba?
Tam olarak bende ayni sorunu yasadim :KK43: benim icin cok zor oldu cunku diklestirme de vardi yani dikislerim epey coktu. Dikkat edin lutfen mikrop kapmamasina ozen gosterin. Bu sureci atlatacaksnz merak etmeyin. Ozan beyin dikisi cok iyi.

Tam olarak bende ayni sorunu yasadim :KK43: benim icin cok zor oldu cunku diklestirme de vardi yani dikislerim epey coktu. Dikkat edin lutfen mikrop kapmamasina ozen gosterin. Bu sureci atlatacaksnz merak etmeyin. Ozan beyin dikisi cok iyi.

bayıldım göğüslerinize çok güzel olmuş ozan beyin ellerine sağlık gerçekten bu işi hakkıyla yapıyor. bana da 295 cc taktı daha fazlası olmamış koltuk altlarımdan taşmış sizin ki kadar dolgun ve seksi değil sadece normal bir kadın gibi göğsüm var artık buna da şükür diyorum çünkü erkek gibiydim :) boyum 1.64 kilom 48 daha büyüğü sırıtabilirdi belki çünkü çok minyonum. çıplakken biraz küçük geliyorlar ama desteksiz sporcu sütyeni bile giysem sonuç beni memnun ediyor. bu yara bandı alerjisinden iz kalmadı sizde değil mi? ne kadar sürede geçti acaba? ozan bey sadece bantın uçlarını açtı oralardan bir sıvı aktı bactroban sürmemi istedi sizde öyle mi yaptınız? bir de bantın kalan kısmında bu alerjiden var mı bilemiyorum o yüzden sadece uçlara sürüyorum siz de tamamında var mıydı?

bayıldım göğüslerinize çok güzel olmuş ozan beyin ellerine sağlık gerçekten bu işi hakkıyla yapıyor. bana da 295 cc taktı daha fazlası olmamış koltuk altlarımdan taşmış sizin ki kadar dolgun ve seksi değil sadece normal bir kadın gibi göğsüm var artık buna da şükür diyorum çünkü erkek gibiydim :) boyum 1.64 kilom 48 daha büyüğü sırıtabilirdi belki çünkü çok minyonum. çıplakken biraz küçük geliyorlar ama desteksiz sporcu sütyeni bile giysem sonuç beni memnun ediyor. bu yara bandı alerjisinden iz kalmadı sizde değil mi? ne kadar sürede geçti acaba? ozan bey sadece bantın uçlarını açtı oralardan bir sıvı aktı bactroban sürmemi istedi sizde öyle mi yaptınız? bir de bantın kalan kısmında bu alerjiden var mı bilemiyorum o yüzden sadece uçlara sürüyorum siz de tamamında var mıydı?
Tesekkur ederim canim minyonsan bence o boyut yeterlidir benim dokum vardi yani 80 85 beden iri sayilabilecek goguslerim vardi o yuzden dolgunlugu. Ben uzun boyluyum omuzlarda genis yoksa kaldiramazdim yakismazdi. Hayir iz kalmadi ustelik benm bantlari acmak zorunda kaldi sizinti vardi diye buyuk yaralar olustu ama sigaradan kaynaklaniyordu :KK43: hic suphen olmasin Allahin izniyle cok memnun kalacaksin ozan bey isinin ehli ve cok onemsiyor hastasini

X