Dual Plan ile Silikonun Ele Gelmesi

piuser

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2009
29
0
40
Kızlar selam,

Cuma günü Esteworld Dr. Cem Payaslı ile meme büyüme ameliyatı hakkında görüştüm. kendisi dual plan yaptığını ve ameliyat sonrasında silikonun alttan ele gelebileceğini -çok normalmiş gibi- söyledi. Bu işin doğasında var mı silikonun ele gelmesi ? Doktorun bunu açıkça söylemiş olması beni şaşırttı. Siz ne düşünüyorsunuz ?:44:

Kızlar selam,

Cuma günü Esteworld Dr. Cem Payaslı ile meme büyüme ameliyatı hakkında görüştüm. kendisi dual plan yaptığını ve ameliyat sonrasında silikonun alttan ele gelebileceğini -çok normalmiş gibi- söyledi. Bu işin doğasında var mı silikonun ele gelmesi ? Doktorun bunu açıkça söylemiş olması beni şaşırttı. Siz ne düşünüyorsunuz ?:44:

cnm bende dual plane ameliyat oldum protezin ele gelmesi gibi bir durum yok şuanda ama ameliyatımın ilk ayında ben bunu hissediyordum doktoruma sordum bu normal dedi çünkü vücudumuz protezin etrafını kendi dokumuzla kaplayana kadar bu olabilrmiş çünkü protez meme dokusu altında kalıyor kas bu durumu örtssede alt tarafta normal
benim 11 ay oldu şuanda öyle bir durum yok ama ilk bir ay dikişlerimin olduğu tarafta elime geliyordu belki doktorun bundan bahsetmiştir :KK34:

Canım ben dual plan ile ameliyat olmadım,kas zarı altına yerleştirildi benim protezlerim fakat ameliyatın ilk aylarında meme dokumun altı kısmının içe dogru olan bir bölgesinde protezi hissedebiliyordum..Doktorum zamanla geçecegini söyledi gerçektende geçti.Şimdi hiçbir şekilde protezi hissetmiyorum.Dual planda protezin alt kısmı meme dokusu altına geldigi için meme dokusu çok az olan hastlarada bu durum görülebilir.Bunlar ameliyat sonrası yaşanan komplikasyonlardır,her ameliyat bir risktir sonuçta..Dual plan ile ameliyat olanlar bu konuda sizi daha iyi bilgilendireceklerdir..:KK34:

canım ank32 dual plan oldu ve hiçbir şekilde protezi hissetmediğini ve kendi memesi gibi olduğundan bahsetmişti..doktorun olabilecek risklerden bahsetmiş ilk aylarda karamelcim de hissetmiş protezlerini demek ki bu normal bir durum endişe etme sen canım..

tesekkur ederim yorumlarınız icin. Acıkcası henuz iki doktorla gorustum ve kas zar altı yontemi daha yakın geldi bana. Dediginiz gibi ilk gunlerde silikonun ele gelmesi normal demekki

tesekkur ederim yorumlarınız icin. Acıkcası henuz iki doktorla gorustum ve kas zar altı yontemi daha yakın geldi bana. Dediginiz gibi ilk gunlerde silikonun ele gelmesi normal demekki

ameliyat yöntemini doktorun seçmesi gerekir. uzman olan, bedenimize, oranlarımıza göre karar verecek olan onlar. asıl konu doktora karar vermek. araştırma dönemin için bol şans1 sonrası da inş istediğin gibi olur.

X