Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Kızlar eksik kaldıysa bende okuyabilirim.
2 gündür takip edemedim ama etiket ederseniz girince görürüm.

Aaa neden ki canım
Şöyle ki...benim başka dua grubum da var. Hepsi bir araya gelince, burada da 2 niyetim olunca haliyle sıkışıp kalıyordum okumayı bitirmek için. Ondan özelden de yazışıyorduk Pixie ile. Bitti mi ...bitti mi... ondan o meseleye ithafta bulundum. Aslında aramızda bir espri konusu olmuştu.☺

lucina06 canım senden kaç gündür hiçbir bildirim gelmiyor listeye eklemiştim ama katılıp katılmayacağını yazmadın niyetini de yazmadın malesef çıkarıyorum seni listeden
Kusura bakma giremedim birkaç gündür. Ciddi rahatsızdım. Pazartesi baslamayacak mi liste? Eğer kaçırdıysam sıkıntı değil ama kaçırmadıysam eklersen sevinirim. Ilk kez katıldığım için nasil işlediğini bilmiyorum. Niyetimizi özelden mi yazıyoruz burdan mi yazıyoruz bilemedim. Haber verirsen sevinirim listede miyim değil miyim diye

Yaa anladım canım ben de zorlanırım diye endişe etmiştim ama Allah yardımcımız olur elbet :)

Ben kavs-i kuzah için okuyup bildirim yapmıştım

Çok geçmiş olsun canım pazartesi başlayacağız silmedim seni bu akşam laylasicam ilk niyetleri normalde yarın başlayacağız. Takildigin birşey olursa sorarsın canım

pazartesi günü başlıcaz canım ama bayramda okuma olmayacak bayramdan sonra devam edeceğiz
Tamam canım ben birdahakine katılayım uyarsa bir kaç grup daha var birfe bayramdan sonrada biraz düğün telaşımız var yetişemem

aynen ben de bir dahaki gruba katılayım nasip olursa.cunku bir süre çekmek istediğim tespihler vardi.onlari zikredeyim inşaallah.

Sadelikherseydir günlerdir seni etiketliyorum bir cevap vermiyorsun listede eksiklerin vardı siteye giriyorsun ama bildirilere cevap vermiyorsun. senin yerine okumaları biz okuduk bil diye yazıyorum

kavs-i kuzah tek bir duası kaldı onu okuyacak okuyamaz ise ben yardım edicem arkadaşıma

Listemiz bitmiş oluyor kızlar okuyan herkesten Allah razı olsun inşallah tüm dualarımız kabul olur Allah herşeyin en hayırlısını gönlünüze göre nasip etsin. Listeme katıldığınız için hepinize teşekkür ederim

1 - Teach_Mavi / MERYEM

2 - ShiningLife / GAMZE

3 - duayamuhtaciz

4 - @Btlaydnz23 / DEMET

5 - Aktif Lora / AYŞE

6 – Kadriye kızı Gülçin

7 - Asiltutku annesi / NESİBE

8 - RedGirl / nick ile

9- C Calcifer / nick ile

10 - ada_elif / ZEHRA NUR

11 - penyez83 / nick ile

12 - Tiniminimavihanim / ESRA

13 - @oznurvarol / ÖZNUR

14 - nursevdi / NURSEVEN

15 - ezgiisel / EZGİ

16 - K Kipa2008 / ÖZLEM

17 - PiXiEE / FİLİZ

18 - madamseker / VİLDAN

19 - begonvil1985 / İREM

20 - sunpineapple / nick ile

21 - M mavikelebeeek / SEMA

22 - M MaviMabellee / NESİBE

23 - K Kipa2008 / ÖZLEM ikinci niyeti

24 - hersey_dua_ile

25 - Saliha40 / SALİHA

26 - PiXiEE / FİLİZ ikinci niyeti

27 - OraEtLabora

28 - IcimdekiSonsuzDeniz / nick ile

29 - Migrenben / ÖZGE

30 - ohbb / HANİFE

31 - nursevdi / NURSEVEN

32 - V Vavin / nick ile

33 - Jawlensky / MERVE

34 - Taze fasulye / ZEYNEP

35 - Cemoos / CEMİLE

36 - papatyalikizz / nick ile

37 - i p e k / NUR

38 - kavs-i kuzah / AYŞE

39 - begonvil1985 / İREM ikinci niyeti

40 - 5 528mucizemmm / TUĞÇE

41- @Kendikendine / FATMA

42 - SUHAN

43 - Butimar-

44- kavs-i kuzah / AYŞE ikinci niyeti

Canım sadelikherseydir listemizde yok kiii icimdekisonsuzdeniz arkadaş son iki arkadaşa bildirim yapmadı

canlarım yeni duamıza başlıyoruz sizlerden ricam günü gününe okuyamayacak olan varsa bildirim yapamayacak olan varsa geç okuma ihtimali olan varsa lütfen duamız başlamadan en baştan katılmasın sonrasında bizler zorlanıyoruz.
bayramda okuma koymayacağım hepimizin işleri olabilir.
ilk niyetleri birazdan paylaşıcam ama normalde yarın başlıyor listemiz.
anlamayan kafasına takılan olursa lütfen sormaktan çekinmesin .
Şimdiden hayırlı olsu listemiz canlarım sorunsuz bir şekilde sonunu getirelim inşallah
1 - @Btlaydnz23 / DEMET

2 - ada_elif

3 - K Kipa2008

4 - Ssevincli

5 - penyez83

6 - V Vavin

7 - Butimar-

8 - SUHAN

9- duayamuhtaciz

10 - Teach_Mavi

11 - Kadriye kızı Gülçin

12 - sunpineapple

13 - Madammor

14 - Nevreste

15 - PiXiEE / FİLİZ

16 - nursevdi

17 - ohbb

18 - A Asya89

19 - Cemoos

20 - K Kipa2008 ikinci niyeti

21 - RedGirl / nick ile

22 - The

23 - IcimdekiSonsuzDeniz

24 - ezgiisel

25 - Jawlensky

26 – begonvil1985

27 - Aktif Lora

28 - Fatmazell

29 - begonvil1985 ikinci niyeti

30 - duayamuhtaciz – İKİNCİ NİYETİ

31 - i p e k

32 - K Kipa2008 – annesi

33 - @Kendikendine

34 - Mintimint

35 - Gelincik78

36 - OraEtLabora

37 - madamseker

38 - C Calcifer

39 - lucina06

40 - kavs-i kuzah

41 - @ Aktif Lora – kardeşi

42 - PiXiEE – ikinci niyeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…