Kusura bakmayın giremedim siteye ama başkası için bitmeyen dua varsa okuyabilirim43 -Butimar- - niyeti için okumayanlar – 20 Nisan Çarşamba
IcimdekiSonsuzDeniz / nick ile
44 -kavs-i kuzah / AYŞE ikinci niyeti için okumayanlar – 20 Nisan Çarşamba
KIZLAR arkadaşın okumadığı duaları kendiniz okur musunuz niyetlerinize eski listeyi kapatmak istiyorum artık
Aaa neden ki canımSakın katılma iki niyetle
Fatmam anca görebildim etiketi
Şöyle ki...benim başka dua grubum da var. Hepsi bir araya gelince, burada da 2 niyetim olunca haliyle sıkışıp kalıyordum okumayı bitirmek için. Ondan özelden de yazışıyorduk Pixie ile. Bitti mi ...bitti mi... ondan o meseleye ithafta bulundum. Aslında aramızda bir espri konusu olmuştu.☺Aaa neden ki canım
Katılmayacağim canım teşekkür ederimyeni listeye katılacak mıydın canım
Kusura bakma giremedim birkaç gündür. Ciddi rahatsızdım. Pazartesi baslamayacak mi liste? Eğer kaçırdıysam sıkıntı değil ama kaçırmadıysam eklersen sevinirim. Ilk kez katıldığım için nasil işlediğini bilmiyorum. Niyetimizi özelden mi yazıyoruz burdan mi yazıyoruz bilemedim. Haber verirsen sevinirim listede miyim değil miyim diyelucina06 canım senden kaç gündür hiçbir bildirim gelmiyor listeye eklemiştim ama katılıp katılmayacağını yazmadın niyetini de yazmadın malesef çıkarıyorum seni listeden
Yaa anladım canımŞöyle ki...benim başka dua grubum da var. Hepsi bir araya gelince, burada da 2 niyetim olunca haliyle sıkışıp kalıyordum okumayı bitirmek için. Ondan özelden de yazışıyorduk Pixie ile. Bitti mi ...bitti mi... ondan o meseleye ithafta bulundum. Aslında aramızda bir espri konusu olmuştu.☺
BenKIZLAR GÜNLERDİR YAZIYORUM LÜTFEN CEVAP VERİR MİSİNİZ KİMSEYİ KIRMAK İSTEMİYORUM AMA OKUDUYSANIZ OKUDUM YAZAR MISINIZ OKUMADIYSANIZ BİZ OKUYUP TAMAMLAYALIM ARTIK LİSTEYİ.
YANLIŞ ETİKETLEDİĞİM OLABİLİR KUSURA BAKMASIN ŞİMDİDEN
43 - Butimar- niyeti için okumayanlar – 20 Nisan Çarşamba
Asiltutku annesi / NESİBE
V Vavin / nick ile
44 -kavs-i kuzah / AYŞE ikinci niyeti için okumayanlar – 20 Nisan Çarşamba
@Btlaydnz23 / DEMET
Asiltutku annesi / NESİBE
V Vavin / nick ile
kavs-i kuzah / AYŞE
kavs-i kuzah / AYŞE ikinci niyeti
Kusura bakma canım evde değildim yazıyorum hemenyeni liste için niyetlerinizi yazar mısınız bu gece tamamlayacağım listeyi
C Calcifer
lucina06
OraEtLabora
kavs-i kuzah
@ Aktif Lora – kardeşi
madamseker
Çok geçmiş olsun canım pazartesi başlayacağız silmedim seni bu akşam laylasicam ilk niyetleri normalde yarın başlayacağız. Takildigin birşey olursa sorarsın canımKusura bakma giremedim birkaç gündür. Ciddi rahatsızdım. Pazartesi baslamayacak mi liste? Eğer kaçırdıysam sıkıntı değil ama kaçırmadıysam eklersen sevinirim. Ilk kez katıldığım için nasil işlediğini bilmiyorum. Niyetimizi özelden mi yazıyoruz burdan mi yazıyoruz bilemedim. Haber verirsen sevinirim listede miyim değil miyim diye
Tamam teşekkür ederimPazartesi günü başlayacak ama sanırım arefe ve bayram boyu okuma olmayacakPiXiEE size ayrıntılı anlatır pazar pek giremiyorum siteye diye size ben cevap yazdım
Tamam canım ben birdahakine katılayım uyarsa bir kaç grup daha var birfe bayramdan sonrada biraz düğün telaşımız var yetişemempazartesi günü başlıcaz canım ama bayramda okuma olmayacak bayramdan sonra devam edeceğiz
Canım sadelikherseydir listemizde yok kiii icimdekisonsuzdeniz arkadaş son iki arkadaşa bildirim yapmadıSadelikherseydir günlerdir seni etiketliyorum bir cevap vermiyorsun listede eksiklerin vardı siteye giriyorsun ama bildirilere cevap vermiyorsun. senin yerine okumaları biz okuduk bil diye yazıyorum
kavs-i kuzah tek bir duası kaldı onu okuyacak okuyamaz ise ben yardım edicem arkadaşıma
Listemiz bitmiş oluyor kızlar okuyan herkesten Allah razı olsun inşallah tüm dualarımız kabul olur Allah herşeyin en hayırlısını gönlünüze göre nasip etsin. Listeme katıldığınız için hepinize teşekkür ederim
1 -Teach_Mavi / MERYEM
2 -ShiningLife / GAMZE
3 -duayamuhtaciz
4 - @Btlaydnz23 / DEMET
5 -Aktif Lora / AYŞE
6 – Kadriye kızı Gülçin
7 -Asiltutku annesi / NESİBE
8 -RedGirl / nick ile
9- C Calcifer / nick ile
10 -ada_elif / ZEHRA NUR
11 -penyez83 / nick ile
12 -Tiniminimavihanim / ESRA
13 - @oznurvarol / ÖZNUR
14 -nursevdi / NURSEVEN
15 -ezgiisel / EZGİ
16 - K Kipa2008 / ÖZLEM
17 -PiXiEE / FİLİZ
18 -madamseker / VİLDAN
19 -begonvil1985 / İREM
20 -sunpineapple / nick ile
21 - M mavikelebeeek / SEMA
22 - M MaviMabellee / NESİBE
23 - K Kipa2008 / ÖZLEM ikinci niyeti
24 -hersey_dua_ile
25 -Saliha40 / SALİHA
26 -PiXiEE / FİLİZ ikinci niyeti
27 -OraEtLabora
28 -IcimdekiSonsuzDeniz / nick ile
29 -Migrenben / ÖZGE
30 -ohbb / HANİFE
31 -nursevdi / NURSEVEN
32 - V Vavin / nick ile
33 -Jawlensky / MERVE
34 -Taze fasulye / ZEYNEP
35 -Cemoos / CEMİLE
36 -papatyalikizz / nick ile
37 -i p e k / NUR
38 -kavs-i kuzah / AYŞE
39 -begonvil1985 / İREM ikinci niyeti
40 - 5 528mucizemmm / TUĞÇE
41- @Kendikendine / FATMA
42 -SUHAN
43 -Butimar-
44-kavs-i kuzah / AYŞE ikinci niyeti
hay Allah yaaaaaa şu an da yer yarılsa da dibine girsemCanım sadelikherseydir listemizde yok kiii icimdekisonsuzdeniz arkadaş son iki arkadaşa bildirim yapmadı